Samsung'dan eğlenceli bir fotoğraf makinesi!

Samsung'un yeni fotoğraf makinesiyle 'çocuğum kameraya bakmıyor' sorunu ortadan kalkıyor!

Farklı bir fotoğraf makinesi!

Samsung, fotoğrafları çekilirken dikkatlerini fotoğraf makinesine vermeyen, sıkılan çocuklar için yaratıcı bir çözüm geliştirdi. Bu çözüm sayesinde eğlenceli yaz fotoğraflarında çocuklar hep gülecek.

Samsung, tatil fotoğraflarında çocukları kamera yerine başka bir yere bakan anne babalar için benzersiz 2View teknolojili kompakt dijital fotoğraf makinelerine yönelik geliştirdiği bir dizi animasyon özelliğini sunuyor. Samsung, yenilikçi 2View teknolojisini 2009 senesinde ilk kez tanıttı.

Özgün, yeni karikatür ve çizgi filmler dijital fotoğraf makinesinin ön ekranında çekim sırasında görülebiliyor. Böylece bebekler ya da küçük çocukların ilgisi fotoğraf makinesinenin ekranına çekiliyor ve en unutulmaz yaz anıları mükemmel şekilde ölümsüzleştiriliyor.

Daha eğlenceli pozlar...

Daha eğlenceli pozlar...

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy yeni modellerle ilgili açıklamasında, "Müşterilerimize sunduğumuz animasyon seçenekleri 2View teknolojili fotoğraf çekimi deneyimine eğlence katıyor ve onlara sanatsal yaratıcılıklarını ortaya çıkarma fırsatı veriyor. Bu animasyon seçeneklerine müşterilerimizin kolay erişimini sağlamak bizler için öncelikli konuydu, bu nedenle bu seçenekleri hızlı ve kolay şekilde web sitemizden indirilebilir şekilde geliştiriyoruz. . Çizgi film ve karikatürlerden oluşan animasyon seçenekleri çocukları mümkün olduğunca oyalamak için tasarlandı. Yüksek görüntü kalitesi ile bu çizgi film ve karikatürler üst sınıf kompakt dijital fotoğraf makinesi paketine zenginlik katıyor ve kullanıcıların aileleriyle özel anlarını en mükemmel şekilde fotoğraflamalarına yardımcı oluyor." dedi.

Samsung fotoğraf makineleri ve animasyonları ile eğlenceli pozlar...

Çift LCD ekran teknolojili PL170 ve PL120 modellerinde çocuklar için 21 adet eğlenceli çizgi film ve karikatür seçeneği yer alıyor. Bu çizgi film ve karikatürler hızlı ve kolay şekilde Intelli-studio arayüzünden ve çok yakında da Samsung'un web sitesinden indirilebiliyor. 2View teknolojili dijital fotoğraf makinesi, kullanıcıların fotoğraflarını ön ekranda slayt gösterisinin bir parçası olarak göstermelerine de olanak tanıyor. Tüm bu seçenekler de çocukların dikkatini çekmede başarılı oluyor ve fotoğraflarda çocukları kocaman gülerken yakalamayı mümkün kılıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları