Samsung'dan İstanbul AVM'lerinde etkinlik!

Samsung, yeni fotoğraf makinesini İstanbul AVM'lerinde etkinliklerle kullanıcılarla buluşturuyor!

Samsung'dan hediyeli etkinlik

Samsung Electronics yakın zaman önce pazara sunmuş olduğu 3.0'' genişliğinde dönebilen ekrana sahip yeni dijital fotoğraf makinesi SAMSUNG multiview MV800 ile İstanbul'da bulunan AVM'lerde tüketiciler ile buluşuyor.

Birbirinden eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyeler sizleri bekliyor

MV800'ün çoklu-açı fotoğraf çekebilme özelliğini vurgulayacak "Anı Yakala"; enerji ve hız gerektiren bir oyun... Oyun sırasında katılımcılar, oyun alanındaki yerlerini alırken; fotoğraflanacak obje standın ortasına yerleştirilir. Sunucunun "30 derecede çekim" anonsuyla birlikte isimleri okunan katılımcılar, 2 saniye süre içerisinde fotoğraf çekerek birbirleriyle yarışacaklar. Yanlış fotoğraf çeken katılımcılar oyundan elenirken, yarışmanın kazanan ismi ise Alışveriş merkezinde belirlenen bir cafe'den 20 TL değerinde hediye çeki kazanma şansı elde edecek.

Anı Yakala yarışmasına ek olarak; Forum İstanbul ve Optimum'da gerçekleşecek MV800 "Multiview Yıldız" aktivitesi kadınların kendilerine özel tasarlanmış "yıldız odası"nda kostüm ve ilginç makyajlarla, erkeklerin ise motorsiklet ve kaskla kendi fotoğraflarını çekmelerine olanak tanıyacak. Çekilen fotoğraflar Samsung'un Facebook fan sayfasında yayınlanırken, aynı zamanda dış alana kurulu LED TV'den etkinlik alanındaki ziyaretçilerle paylaşılacak. Ziyaretçiler, kendilerine oylama için verilen elektronik pad aracılığıyla LED TV'den gösterilen fotoğraflar arasından, kendi favori fotoğraflarına oy verebiliyor. Her hafta sonu etkinliğinin kazanan ismi ise, MV800'ün sahibi olacak.

Fotoğraf çekmek MULTIVIEW MV800 ile artık daha zevkli

Samsung'un bu yeni dijital fotoğraf makinesi, tüm açılardan en iyi fotoğraf karesini yakalamak isteyen ve fotoğrafçılık konusunda iddialı olan kullanıcılar için üretilmiş.

Multiview MV800, ultra ince ve modern tasarımı ile , tüm kullanıcıların fotoğraf çekme deneyimini rahat ve keyifli halde yaşamalarına imkan sağlıyor. MV800, kullanıcıların, en zor çekimlerde dahi en iyi kareyi çekeceklerinden emin olabilmeleri için gelişmiş görüntü kalitesi ile dokunmatik ekran teknolojisinin yanısıra bir dizi yenilikçi ve kullanıcı dostu özellik de sunuyor.

Samsung MV800 AVM Etkinlik Tarihleri

29-30 Ekim - İstanbul Cevahir AVM
19-20 Kasım – Optimum Outlet AVM
3-4 Aralık – Forum İstanbul AVM

MV800 ile kolay kullanım ve üstün görüntü kalitesi bir arada
SAMSUNG MV800 Samsung'un 2View teknolojisinin başarısını pekiştiriyor ve 3.0'' geniş dönebilen Dokunmatik Ekrana sahip bu yeni model tüketicilerin ihtiyaç ve taleplerine göre yüksek esneklik, eğlence ve yaratıcılık sunacak şekilde tasarlanmış.

Samsung Multiview MV800, üstün görüntü kalitesi için 16.1 megapiksel çözünürlük sunuyor. Ayrıca 5x optik zumlu lens de yakın çekimde her bir ayrıntının yakalanmasını mümkün kılarken, 26mm geniş açılı lensi geniş görüş açısı gerektiren fotoğrafların yüksek çözünürlükte çekilmesine olanak sağlıyor. "Canlı Panorama" fonksiyonu, kalabalık grup fotoğraflarınının basitçe deklanşöre basılı tutulması ve ardından da resmi çekerken çekilecek olan karenin LCD ekrandan görüntülenmesini mümkün kılan ve kolayca çekmini sağlayan bir teknoloji. Kullanıcılar ayrıca, Samsung Multiview MV800'i basitçe 3D HDTV'ye bağlayarak, çekilen resimleri çarpıcı bir 3D derinliğinde izleyebiliyorlar.

İyi portre fotoğrafları kolay şekilde çekin

İyi portre fotoğrafları kolay şekilde çekin

Yeni Samsung Multiview MV800'ün 180 derece dönebilen ekranı her türlü kareyi çekmek ve farklı perspektiften çekilen fotoğrafları kolayca görüntülemek için yukarı aşağı eğilebiliyor. Smart Touch 3.0 özelliği ile kullanıcılara istedikleri özelliğe tek dokunuşla erişebilme deneyimi sunuyor. Smart Touch 3.0 ayrıca kullanıcıların arka plana diledikleri görüntüyü ya da duvar kağıdını koyarak fotoğraf çekim deneyimlerini daha da eğlenceli hale getirmelerine de olanak tanıyor.
Eğlence ile yaratıcılığınızı konuşturun

Samsung Multiview MV800 'deki Sihirli Çerçeve özelliği 12 eğlenceli arka fonun yanısıra, kullanıcıların kendi arka fonlarını oluşturmalarına da olanak sunuyor. Makinenin "Resim içinde Resim" fonksiyonu da bir resmi bir diğerinin içine yerleştirilmesini mümkün kılıyor.

Akıllı Filtre, 14 farklı eğlenceli resim efekti aracılığıyla kullanıcıların yaratıcılıklarını ortaya koymalarına olanak tanıyor. Ayrıca,Komik Yüz özelliği yüzdeki karakteristik özelliklerin üzerine tıklayarak sevdiklerinizin fotoğraflarındaki yüz ifadelerinin şeklini değiştirerek komik hale getirmenizi sağlıyor.

İyi portre fotoğrafları kolay şekilde çekin

Dahili Poz Kılavuzu fonksiyonu kullanıcılara LCD ekran üzerindeki çizimlerle en iyi pozu nasıl elde edebileceklerini göstererek, onların her açıdan en iyi kareyi yakalamalarını mümkün kılıyor. Makine ayrıca gerçek zamanlı iyi fotoğraf kullanımını Fotoğraf Editörü fonksiyonu ile sunuyor.

Samsung standında kendi hikayenizi yaratın

Samsung Multiview MV800, yenilikçi Storyboard fonksiyonu ile kullanıcıların kendi yaşamlarının yaratıcı direktörü olmalarına olanak sağlıyor. Kullanıcılar, diledikleri mizanpajı seçerek ve ardından da fotoğrafları sırasıyla yerleştirerek, çektikleri fotoğraflarla bir storyboard hazırlayabiliyor.

AVM etkinlikleri kapsamında kurulacak olan Samsung standında kadın tüketiciler için kurgulanan makyaj odası konseptinde, erkek kullanıcılar için ise standta bulunan motorsiklet üzerinde dilediğiniz hikayeyi yaratarak fotoğraflarınız çekebilir ve MV800 fotoğraf makinesini deneyimleyebilirsiniz.

Yaratıcı zeka kullanıcının parmağının ucunda

Kullanıcının mümkün olan en iyi görüntüyü yakalaması için Samsung Multiview MV800 otomatik olarak farklı zum oranlarıyla iki resim daha çekiyor ve kullanıcıya tek bir tıklamayla bu üç fotoğraf arasından dilediğini seçme olanağı sunuyor.

HD kalitesinde film çekme özelliği avucunuzun içinde

Samsung Multiview MV800 kullanıcıları HD film kayıt özelliğiile Standart MPEG4 formatının iki kat uzunluğunda kayıt süresi ile özel anılarını bu teknoloji sayesinde canlı ve net bir şekilde ölümsüzleştirebiliyor. Yenilikçi zum sesini azaltma teknolojisi de kayıt edilen tek sesin sevdiklerinizin şen kahkahaları ve sohbetleri olmasını sağlamak için zum sesini minimum düzeye indiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları