Samsung'dan yeni akıllı kameralar!

Samsung, hem kaliteli fotoğraf çekebilen hem de "akıllı" özelliklere sahip kameralarını tanıttı!

Samsung onu da "akıllandırdı"

Teknoloji şirketi Samsung, iyi bağlanabilme özelliklerine sahip fotoğraf makinası serisi Akıllı fotoğraf makinalarının 2012 lansmanını yaptı. Samsung'un Wi-Fi'yı destekleyen teknolojisi ve özellikleri, bir yandan her seviyedeki fotoğrafçıların fotoğraf deneyimlerini daha basit, daha akıllı ve daha kolay paylaşılabilir bir hale getirirken, diğer yandan da görüş rahatlığı sağlıyor.

SH100'ün ulaştığı başarının ardından Samsung'un kablosuz Akıllı fotoğraf makinası serisine tümü Wi-Fi özellikli olmak üzere tam beş yeni fotoğraf makinası ve video kamera eklendi. Bunlar arasında en çok dikkati çeken ise, premium Wi-Fi teknolojisinin örneği 21x zoom özelliğine sahip ve dünya standartlarında bir seyahat fotoğraf makinası olan Samsung WB850F'dır. WB850F, çiçeği burnunda fotoğrafçılara gezilerindeki en güzel anıların fotoğraflarını doğrudan Facebook, Picasa veya Photobucket'e yükleme olanağını sağlarken; aile ve arkadaşlarının da yeni maceralarını sosyal medya sayesinde gerçek zamanlı olarak izlemesine olanak sağlıyor.

2View Samsung DV300F ve ST200F

2View Samsung DV300F ve ST200F

Samsung'un yeni çift ekranlı modeli 2View Samsung DV300F ise ön tarafında bulunan 1,5 inçlik LCD ekranı ile kendi resminizi çekmek için ideal fotoğraf makinesi. Samsung DV300F ile nerede olursanız olun, Wi-Fi bağlantısı ile fotoğraflarınızı istediğiniz zaman Facebook veya YouTube'a yükleyebilirsiniz.

Akıllı fotoğraf makinası serisinin diğer bir üyesi Samsung ST200F modeli ise ince ve şık tasarımı ile göz dolduruyor. Samsung ST200F aynı zamanda Otomatik Yedekleme özelliği sayesinde tüm resimlerin tek bir tıklama ile kablosuz olarak bilgisayara ya da ücretsiz olarak kullanabileceğiniz depolama alanlarından AllShare Play ya da Microsoft SkyDrive üzerine kayıt etmenizi sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları