Samsung'dan yeni kamera: Samsung Q20

Samsung'un yeni kamerası çekim yapmayı kolaylaştırıyor ve yüksek görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor!

Video çekiminde iddialı!

Samsung Electronics farklı beceri, deneyim ve istekleri olan 'film yapımcılarına' bir dizi yenilikçi işlev sunacak yeni video kamerası Samsung Q20'yi tanıttı.

Samsung Q20, yenilikçi özellikleri çok beğenilen popüler Samsung Q10'un devamı niteliğini taşırken Samsung Q10'dan farklı olarak Dikey Çekim yapmayı da mümkün kılan yeni Switch Grip 2 özelliği ve üç farklı çekim açısı ile daha fazla esneklik sunuyor. Switch Grip işlevi, kameranın nasıl tutulursa tutulsun, dahili G-manyetik sensörün açıyı tanıması ve LCD ekranı çekimi kolayca her açıdan görmek ve kontrol etmek için döndürmesi anlamına geliyor.

Q20'nin stil sahibi hatlar taşıyan ince ve kolay taşınabilir tasarımı içinde 1080i Full HD kayıt özelliği, 20x optik zum ve yaratıcı bir dizi işlev sunuluyor. Samsung Q20 hafifliği ve kolay kavranabilirliği ile iyi bir yol arkadaşı görevi görüyor. Samsung Q20'de yer alan Samsung'un yeni "Salla" özelliği ailelerin çektikleri özel anılarına ek bir eğlence unsuru katıyor ve kameranın basitçe bir kez sallanması ile rastgele yaratıcı efektlerin eklenmesine olanak sağlıyor

Anılarınızı sanat eserlerine dönüştürün

Anılarınızı sanat eserlerine dönüştürün

Anılarınızı sanat eserlerine dönüştürün

Samsung Q20 çekilen videolara montaj deneyimi ya da bir bilgisayar olmadan dahi kolayca yaratıcılık katmak için farklı yaratıcı işlevler sunuyor. Samsung Q20'de yer alan My Clip (Benim Video Klibim) fonksiyonu, kullanıcıların montaj yaparken kullanmak isteyeceği kayıtları, çekim anında kolayca işaretlemelerine olanak sağlıyor. Gelişmiş Smart BGM II (Akıllı Fon Müziği) fonksiyonu, kliplere ayrı bir atmosfer kazandırıyor ve istenen müziğin çekilen görüntünün altına ya da üstüne otomatik olarak yerleştirilmesini mümkün kılıyor. Tüm kameralarda ayrıca fotoğraf çekme özelliği de yer alıyor.

Mayıs ayında satışa sunulacak olan Samsung Q20 699 TL satış fiyatına sahip olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları