Samsung'dan yüksek performanslı kamera!

Samsung'un bu yeni fotoğraf makinesi, tasarımı ve performansıyla öne çıkıyor!

Samsung'dan şık kamera!

Samsung Electronics, en yeni kompakt fotoğraf makinası Samsung ST77'yi pazara sundu. Estetik, şık ve modern tasarıma sahip bu yeni model iyi bir görüntü kalitesi sunarken, sahip olduğu bir dizi eğlenceli özellik ile de günlük çekimlerde bile yaratıcılığı ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor.

Samsung ST77'de bulunan optik görüntü sabitleme özelliği sayesinde, tecrübesiz bir fotoğrafçı bile nerede çekim yaptığı fark etmeksizin, açık, net ve sabit görüntüler elde edebiliyor. Samsung ST77'de yer alan 5x optik zum ise yakın çekimlerde hiçbir detayın kaybolmamasını garanti ederken 16 megapiksel CCD sensör ise iyi kalitede fotoğrafların çekilmesini mümkün kılıyor.

Samsung Electronics Türkiye Tüketici Elektroniği Direktörü Lemi Paksoy, yeni model ile ilgili olarak, "ST77 tüketicilere daima her yere taşınması kolay, kompakt, stil sahibi tasarımından dolayı gururla taşınabilecek, en üstün özellikleri sunmaya odaklanıyor. Yeni metalik tasarımlar ve renklerimizle bu çizgiyi sürdürüyoruz. Üstün görüntü kalitesini, modern estetik unsurlar ve OIS (optik görüntü sabitleyici) ile Canlı Panoramik Çekim gibi özelliklerle birleştiriyor ve mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlıyoruz" dedi.

Diğer özellikleri

Diğer özellikleri

Resim içinde Resim özelliği, kullanıcıların bir görüntünün içine başka bir görüntü yerleştirmesini mümkün kılıyor. Tek bir arka zemin çekimi yaptıktan sonra, kullanıcı silmek istediği kısmı silebiliyor ve ikinci çektiği görüntüyü kalan karenin içine yerleştirebiliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcı dilerse bir tabak resminin içine arkadaşının yüzünün fotoğrafını yerleştirebiliyor ya da kendi yüzünü Rushmore Dağı'ndaki yüzlerden birinin yerine koyabiliyor!

Kullanıcılar ayrıca, Komik Yüz özelliği ile de resimlerini çektikleri arkadaşlarının ya da aile üyelerinin yüzlerini gerebiliyor, eğebiliyor, başlarını ya da burunlarını büyütebiliyor ve komik hale getirebiliyor. Tek yapılması gereken 5-yön düğmesine basmak. Fotoğraf makinesi hareket ettirildiğinde de Yüz İzleme özelliği kaydedilmesi istenen komik yüzleri saklıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları