Samsung Device Maintenance, Play Store'a Geldi!

Samsung, kendi telefonlarındaki bir sistem uygulamasını daha Play Store'a taşıdı!

Samsung yine Play Store'a taşıdı!

Samsung son zamanlarda sistem uygulamalarını telefonlarından ayırarak Google Play Store üzerinden indirmeye sunuyor. Always On Display uygulamasını sadece birkaç gün önce bu şekilde yayınlayan firma, şimdi de Device Maintenance adlı uygulamayı Play Store'a taşıdı.

Samsung Device Maintenance, Play Store'a Geldi!

Samsung Health gibi tüm telefonlarda çalışabilen Samsung uygulamalarının aksine sadece Samsung'un telefonlarında çalışan Device Maintenance, Play Store'daki diğer temizlik uygulamalarına benziyor. Belleği ve gereksiz dosyaları temizleyen uygulama, cihazınızın sağlığı için bir puan veriyor ve puanı geliştirmek için tavsiyelerde bulunuyor. Pil tüketen uygulamaları bulma, tek dokunuşla optimizasyon, zararlı algılama, dört farklı performans modu, uygulamanın yetenekleri arasında.

Samsung'un kendi telefonlarına özel sistem uygulamalarını Play Store'da yayınlamasının nedeni, onları daha hızlı güncellemek istemesi. Böylece firma, sistem uygulamalarını güncellemek için sistem çapında bir güncelleme yayınlamak veya güncellemeleri kendi mağazası üzerinden sunmak zorunda kalmıyor.

Play Store'dan indirin: Device Manager (Sadece Samsung'lar için)

Okuyucu Yorumları