Samsung, "Duygusal" LED Kılıf Üretecek

Samsung'un LED kılıf fikrini Galaxy S10 için yeni bir aşamaya taşıyacağı ortaya çıktı!

Samsung, "duygusal" kılıf yapacak

Samsung, önceki amiral gemisi telefonları için uyarıları görmeyi kolaylaştıran LED kapaklar piyasaya sürmüştü. Bu kılıflar, ekranı ve hatta kılıfın kapağını açmadan uyarıları görüp, bir eylemde bulunmanıza izin veriyordu.

Firma, Galaxy S10 için farklı bir şeyler yapmayı planlıyor. Twitter kullanıcısı Roland Quandt'ın paylaştığı LED kılıfın görüntüleri, Galaxy S10 ailesinde kullanılacak "Emotional LED Lighting Effect" ("Duygusal LED Aydınlatma Efekti") işlevini gösteriyor. Bunun anlamı, kılıfın uyarıları vermekle kalmadığı, onu kullanmadığınız zamanlarda telefona biraz hayat kattığı.

Kılıftaki ışıklandırma muhtemelen telefonun pilinden güç alıyor. Bu işlevi herhangi bir işlevsellik olmadan bütün gün açık tutmak, pilin tükenmesine yol açacağından kimsenin ilgisini çekmeyebilir. Yine de etrafınızdakilerin dikkatini çekmek isterseniz, bunu yeni kılıfla yapabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10 ailesi, yarınki Unpacked etkinliğinde tanıtılacak. Hangi dedikoduları ve sızıntıların doğru olduğunu etkinlikte göreceğiz.

Okuyucu Yorumları