Samsung, Galaxy Buds'ı "ücretsiz" verebilir

Samsung'un tanıtacağı yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds, ücretsiz olabilir. Ancak bunun bir şartı var...

Galaxy Buds "ücretsiz" olabilir

Samsung, bu sene Mobil Dünya Kongresi'nden birkaç gün önce San Francisco'da düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile yeni modellerini tanıtacak. Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus'ın ilgi odağı olacağı tanıtımda, ayrıca yeni Galaxy Watch Active akıllı saat ve Galaxy Buds kablosuz kulaklıkların da tanıtalacağı düşünülüyor. Yeni gelen bilgiler ise, Galaxy Buds ile ilgili.

Rusya'da ortaya çıkan Galaxy S10 sayfasının kaynak kodlarına göre, Galaxy Buds ücretsiz olarak edinilebilecek. Yazılana göre, Galaxy S10 ön siparişi veren kullanıcılar, Galaxy Buds kulaklıklara yanında bundle olarak sahip olabilecekler. Elbette sınırlı bir süre için.

Samsung, Galaxy Buds'ı

Peki, bu kampanya ne kadar geçerli olacak. Kodlar arasında bunun da ipucu bulunuyor. Yine yazılanlara göre Galaxy S10 & Galaxy Buds bundle kampanyası 20 Şubat ile 7 Mart arasında geçerli olacak. Daha önce ortaya çıkan bir başka rapora göre ise, Galaxy Buds 8 Mart itibariyle satışa çıkacak.

Elbette ücretsiz Galaxy Buds kampanyası hemen her pazar için geçerli olmayabilir. Samsung, farklı pazarlara farklı kampanyalar hazırlıyor. Görünen o ki, Rusya'da bu sene Galaxy S10 ve Galaxy Buds kampanyası olacak. Ancak benzer bir kampanya ülkemiz için olur mu, bu şimdilik belli değil.

Okuyucu Yorumları