Samsung Galaxy Camera Avea'da

Samsung'un Android işletim sistemli akıllı kamerası Avea'da satışa çıkıyor! İşte detaylar, fiyatı...

Galaxy Camera Avea'da

Avea, Samsung'un yeni nesil dijital fotoğraf makinası Samsung Galaxy Camera'yı Avea İletişim Merkezleri'nde satışa sundu.1699 TL'ye satışa sunulan Samsung Galaxy Camera'nın, Avea müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan biribirinden avantajlı data paketi tekliflerinin duyurusu ise çok yakında yapılacak.

Samsung Galaxy Camera, Android Jelly Bean işletim sisteminin güçlü performansıyla dikkat çekerken özel profesyonel çekim modları, 21x süper zoom ve fotoğraf rötuş özellikleri ve ücretsiz fotoğraf uygulamaları ile dijital fotoğrafçılıkta profesyonel sonuçlar almaya olanak veriyor.

4.8 inç'lik HD süper net dokunmatik ekrana sahip olan Galaxy Camera'nın 3G ve Wi-Fi ağlarına direk bağlanabilme özelliği; fotoğrafları sosyal ağlarda ve Instagram uygulamasında yayınlamaya imkan sağlıyor.

Bulut kullanımı ile otomatik yedekleme yapan Samsung Galaxy Camera; smart mode teknolojisiyle fotoğrafları detaylı görüntülerle sunarken, bir çok multimedya içeriğin yanı sıra Video Hub, Music Hub ve Game Hub gibi içeriklere de erişim sağlıyor.

Okuyucu Yorumları