Samsung, Galaxy Fold Tanıtım Videosunu Yayınladı

Samsung, YouTube üzerinde sessiz sedasız yayınladığı video ile katlanabilir akıllı telefon modelini her açıdan sergiledi!

Galaxy Fold'a bir de böyle bakın!

Samsung, YouTube üzerinde yayınladığı bir video ile Galaxy Fold'u net bir şekilde kameraların karşısına çıkardı. Dört dakikalık video, Galaxy Fold'u tüm ihtişamı ile ekranlara getiriyor ve cihaz, tüm açılarıyla gösteriliyor. "Galaxy Fold'u Tanıyın" başlıklı video, cihazın tanıtılan özellikleri ile ilgili daha net bilgiler veriyor.

Samsung, San Francisco'da düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliği ile uzun zamandır merakla beklenen katlanabilir akıllı telefon modelini tanıttı ve teknoloji dünyası, yıllar sonra gerçekleşen en heyecan verici akıllı telefon yeniliğini ilgi ile takip etti. Etkinliğin birkaç gün ardından ise Samsung, katlanabilir ekran teknolojisinin sunduğu yeni form faktörünün akıllı telefon endüstrisine neler getireceği ile ilgili bir görüş açısını YouTube üzerinden kullanıcılara sundu.

Yeni paylaşılan video, Galaxy Fold'un Uzay Grisi, Kozmik Siyah, Marslı Yeşil ve Astro Mavi renkleri ile gelecek parlak dış malzemesini gözle önüne seriyor. Katlandığında Galaxy Fold iki parçası arasında küçük bir boşluk bırakıyor, bu sayede cihazın iki yarısının birbiri ile sürtünmesi sebebiyle oluşabilecek ekran çizilmelerinin önüne geçiliyor.

Video, cihazın sahip olduğu iki yönlü kablosuz şarj özelliği, Samsung DeX desteği ve kullanım sırasında iki ekran arasında kusursuz bir geçiş sağlayan "Uygulama Devamlılığı" özelliğini de kullanıcılara tanıtıyor. Bununla birlikte videoda kameranın üçlü arka kamera sisteminin nasıl sonuçlar verebileceği hakkında da bir ekran görüntüsü bulunuyor. Galaxy Fold, toplamda altı kameraya sahip. Kameraların üçü telefonun arka yüzeyinde, ikisi telefonun iç ekranının üzerinde ve bir kamera da telefonun kapak yüzeyinde konumlanıyor. Üçlü arka kamera sistemi, telefonun kapağındaki ekranın yanı sıra katlanabilir iç ekran üzerinden de kullanılabiliyor.

Samsung, Galaxy Fold'u Mobil Dünya Kongresi 2019 boyunca sergiliyor olacak.

Okuyucu Yorumları