Samsung, Galaxy Note 8 Çalışmalarına Başladı mı?

Samsung, yeni bir iddiaya göre Galaxy Note 8 üzerindeki çalışmalarına çoktan başladı bile!

Galaxy Note 8'den ilk sesler

Kendiliğinden yanmasıyla tanıdığımız Galaxy Note 7'yi mecburen öldüren Samsung, yeni fısıltılara göre Galaxy Note 8 üzerindeki çalışmalarına başladı bile.

Telefon hakkında şu an için tüm bildiğimiz, model numarasının SM-N950 olduğu (Note 7 SM-N930 idi) ve Samsung'un bu telefon üzerinde çalıştığı. Galaxy Note 8'in adına daha önce Samsung'un "Galaxy Upgrade Program" adlı yükseltme kampanyasında rastlamıştık, bu yüzden aslında çok şaşırmadık.

Bununla birlikte sızıntının kaynağı Evan Blass, Note 8'den bilgi vermekle kalmadı, Galaxy S8'in ve Galaxy S8 Edge'in model isimlerinin SM-G950 ve SM-G955 olacağını söyledi. Galaxy S7'lerin model isimleri SM-G930 ve SM-G935 idi. Galaxy S8'e dönersek yeni bir dedikodu, telefonun 5,7 inç'lik ve 6,2 inç'lik iki farklı model olarak tanıtılacağını iddia etmişti. Ancak Galaxy Note 8'in yolda olduğunu öğrendikten sonra, Galaxy S8'le ilgili bu dedikoduya daha da şüpheyle yaklaşıyoruz.

Galaxy Note 8 hakkında bilgi edinmemiz için muhtemelen biraz beklememiz gerekecek; ancak şu sıralar 2017'nin başlarında tanıtılması beklenen Galaxy S8'den yeni sızıntılar görme ihtimalimiz yüksek.

Okuyucu Yorumları