Samsung Galaxy Ring ne zaman çıkacak? Tarih belli oldu gibi...

Samsung’un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring, çok da uzağımızda değil gibi görünüyor. Bir Samsung yetkilisi, akıllı yüzüğün ne zaman piyasada olacağını açıkladı.

Samsung Galaxy Ring ne zaman çıkacak?

Samsung, Galaxy S24 serisini tanıttığı Galaxy Unpacked 2024'ü henüz resmi olarak açıklamadığı akıllı yüzük Galaxy Ring’in bir resmini göstererek kapatmıştı. Şirket, Galaxy S24 serisini ve yeni yapay zeka özelliklerinin çoğunu ayrıntılı olarak tanıttıktan sonra, yeni bir giyilebilir cihazının, yani Galaxy Ring'in yolda olduğunu bir nevi doğruladı.

Peki ama Galaxy Ring ne zaman piyasada olacak? Neyse ki, cihaz bu yıl piyasaya sürülme yolunda ilerliyor gibi görünüyor. Samsung Electronics'in B2B Giyilebilir/IoT/Aksesuar Küresel Başkanı Daniel Seung, geçtiğimiz günlerde LinkedIn aracılığıyla Koreli teknoloji devinin bu "yeni sağlık ve zindelik giyilebilir ürününü 2024'ün 2. yarısında" tanıtmak istediğini doğruladı.

Galaxy Ring'in, Samsung'un Galaxy Watch 7 ve Galaxy Fold Z6 katlanabilir telefonlar gibi cihazların sahneye çıkmasının beklendiği yılın bir sonraki büyük lansman etkinliğinde yer alması muhtemel. Şirket, bir sonraki Unpacked 2024 etkinliğinin ne zaman yapılacağını açıklamadı, ancak genellikle her yıl Temmuz-Eylül zaman diliminde gerçekleştiğini biliyoruz.

Galaxy Ring'in yetenekleri hakkında fazla bir şey bilmesek de, sade tasarımı insanların sağlık ve fitness bilgilerini sorunsuz bir şekilde toplamasına izin verecek. Ayrıca Samsung Health kullanıcılarının daha gelişmiş ve doğru fitness takibi için Galaxy Watch ile Galaxy Ring'i birleştirebileceklerini tahmin ediyoruz.