Samsung Galaxy S10 Plus'ın Fiyatı Sızdı

Galaxy S10 Plus'ın sızan fiyatı, telefonun beklendiğinden ucuz olabileceğini gösteriyor!

S10 Plus, beklenenden ucuz olabilir

Galaxy S10 Plus'ın yeni sızan fiyatı, telefonun iPhone XS Max'a daha ucuz bir alternatif olabileceğini gösteriyor.

Evan Blass tarafından paylaşılan görüntüde iki farklı boyuttaki modelin fiyatları, Çin yuanı olarak gösteriliyor. 8GB RAM ve 512GB dahili depolamaya sahip model 9.000 yuan olarak listeleniyor. Bu fiyat yaklaşık olarak 1.300 dolara denk geliyor. 12GB/1TB model ise 10.000 yuan olarak, yani yaklaşık 1.450 dolar olarak listeleniyor.

Bu fiyatlar doğruysa Galaxy S10 Plus, piyasaya iPhone XS Max'tan daha ucuz bir fiyatla girecek demektir. iPhone XS Max'in yurt dışı fiyatı şu an 1.449 dolar seviyesinde. Bununla birlikte fiyat birimlerini doğru dönüştürsek bile, cihazın farklı bölgelerde farklı fiyatlarla piyasaya sürülebileceğini unutmamak gerekiyor.

Fiyatların yanında cihazların renk seçenekleri de ortaya çıkmış görünüyor. Çevrilen Çince web sayfasından "seramik siyah" ve "seramik beyaz" seçeneklerini görebiliyoruz. "Cam yeşili" ise küçük model için duyduğumuz bir renk seçeneği idi.

Galaxy S10 Plus belki iPhone XS Max'ten ucuz olacak, ancak bu fiyatlar yine de oldukça yüksek. Galaxy S10E'nin çok daha uygun fiyatlı olacağını düşünürsek, S10 Plus devasa bir telefon ve çok yüksek güç isteyenler için fiyatını hak edebilir.

20 Şubat'taki Samsung Unpacked etkinliğiyle teknik özellikler, fiyatlar ve renk seçenekleri kesinleşmiş olacak.

Okuyucu Yorumları