Samsung Galaxy S8 "Altın" da Göründü!

Samsung'un gelecek hafta tanıtacağı Galaxy S8, her gün yeni bir sızıntı geleneğini, ortaya çıkan bu kareyle devam ettiriyor!

Samsung Galaxy S8'den yeni sızıntı!

Samsung'un Galaxy S8 resmi lansmanına yalnızca birkaç gün uzağız. Önümüzdeki çarşamba akşamı saat 19:30'da CHIP Online olarak yerinde takip edeceğimiz ve sizlere canlı olarak aktaracağımız lansmanda, Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı göreceğiz. Lansman sonrasında yine canlı olarak ilk değerlendirmelerimizi sizlere aktaracak ve telefonların ön incelemelerini de gerçekleştireceğiz. Ancak o zamana kadar Galaxy S8 haberleri gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Evet, bu defa da Galaxy S8'in altın renkli modeli kendini gösterdi.

Galaxy S8'in 3 farklı renk seçeneğiyle geleceği biliniyordu. Siyah, beyaz ve gümüşün yanında altın renk de ailede yer alacak. Yukarıdaki görselde Galaxy S8'in altın renkli örneği yer alıyor. Galaxy S7'nin altın renkli modeline göre daha ince bir renk sunan bu model, raflarda "altın" (Galaxy S8 Gold) ismiyle yer alacak. Biliyorsunuz, bazı markalar renk tanımlarını farklı özel isimlerle değiştiriyorlar. Samsung da aslında bu markalar arasında, ancak bu defa bu model için özel bir isim düşünmemiş gibi görünüyor.

Altın renk seçeneğinin hangi ülkelerde satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir bilgi ise henüz yok...

Okuyucu Yorumları