Samsung Galaxy S8'in Aksesuarları Sızdı

Büyük tanıtıma iki gün kala Samsung Galaxy S8'in yeni aksesuarları da yüzünü gösterdi!

Galaxy S8'in yeni aksesuarları!

Samsung, birkaç gün içinde Galaxy S8'i ve Galaxy S8+'ı tanıtacak tanıtmasına ancak son ana kadar sızıntılar gelmeyi sürdürecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Samsugn Galaxy S8 Gold'un sızdığını görmüştük hatırlarsanız. Bu kez de telefonun aksesuarları yüzünü gösterdi.

Yeni şarj istasyonları ve kılıf aksesuarları görünen Galaxy S8'in, bu yeni aksesuarlarının fiyatları da belli oldu. Kablolu ve kablosuz şarj istasyonlarının yer aldığı listede, ayrıca mobil şarj cihazını da yer alıyor. 79 Dolar olarak listelenen Wireless Charger Convertible'ın yanı sıra DeX Station ile akıllı telefonu Galaxy Desktop olarak kullanmak da mümkün olacak. Bu cihazın fiyatı ise 149 Dolar olarak görünüyor. Slim boyutlara sahip 5100 mAh kapasitesindeki mobil şarj cihazı için de 69 Dolar fiyat biçilen Galaxy S8, görünüşe göre el yakmaya aksesuarlarıyla başlayacak gibi.

Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı stantla birlikte kullanabilmek için kullanıcılar Clear View Standing Cover aksesuarını da tercih edebilecekler. Ayrıca yine gerek LED View kılıfı, gerekse de fiziksel QWERTY kılıfı Galaxy S8'ler için bulunabilecek.

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8+ bu hafta 29 Mart'ta tanıtacak. Bizim de yerinde takip edeceğimiz ve canlı olarak sizlere ulaştıracağımız lansmanı, ana sayfamızdan takip edebileceksiniz.

Okuyucu Yorumları