Samsung Gear A akıllı saat özellikleri sızdı!

Samsung'un son teknolojilerle donattığı yeni akıllı saatinin özellikleri sızdı!

Samsung Gear A sızdı!

Bundan birkaç ay önce Samsung'un ilk yuvarlak ekranlı akıllı saatini hazırladığı yönünde haberler gelmişti. Kısa bir süre sonra da saatin dönebilen çerçevesinin, fotoğraflara zoom yapma, menüler arasında gezinme ve ses kontrolü için kullanılabileceği ortaya çıkmıştı.

Sammobile tarafından yayınlanan bir rapora göre "Project Orbis" kod adına sahip yeni nesil "Gear A" akıllı saat, 360x360 piksel çözünürlükte 1.65 inç Super AMOLED ekrana sahip olacak. Cihaz 1.2 GHz saat hızında Exynos 3472 dual-core işlemci ile güçlendirilmesinin yanı sıra, 450 MHz saat hızında çalışan Mali-400 MP4 grafik işlemcisiyle donatılacak.

Samsung'un yeni nesil akıllı saati, 768 MB RAM, 4 GB dahili depolama kapasitesi ve 250 mAh gücünde bir pille gelecek. Gear A ayrıca, GPS sensörleri, fitness tracker, kalp ritim monitörü, gyro sensörü, ivmeölçer, manyetik sensör ve bir baromete de içerecek.

Akıllı telefon ve tabletlere bağlanabilmek için Bluetooth 4.1 teknolojisi sunacak olan yeni akıllı saat, Wi-Fi bağlantı desteğiyle birlikte şimdiye kadar piyasaya sürülmüş en mükemmel akıllı saat olabilir.

Okuyucu Yorumları