Samsung Pro Endurance Card Tanıtıldı

Samsung, yeni Pro Endurance Card ile dayanıklı hafıza kartı piyasasını yeniden tanımlıyor.

Pro Endurance Card tanıtıldı

Samsung Electronics, bugün sektörün en dayanıklı ve 43,800 saate kadar sürekli video kayıt kapasitesi sunan Samsung PRO Endurance microSDHC / microSDXC kartını tanıttı. Güvenlik kameraları, vücuda takılan kameralar veya hareketli kameralar gibi yoğun ve sürekli video kayıt uygulamaları kullanan tüketiciler ve B2B müşteriler için tasarlanan PRO Endurance, kesintisiz video kayıt işlerini hızlı ve istikrarlı bir şekilde gerçekleştirmeyi sağlıyor. 100 MB/sn'ye kadar okuma hızı, FHD kayıt ve 4K desteği olan ürün, 30 MB/sn'ye kadar da yazma hızına sahip

Samsung Pro Endurance Card Tanıtıldı

Samsung Electronics Türkiye'nin Veri Depolama Ürünlerinden Sorumlu Müdürü İsa Tolu yaptığı açıklamada; "Tüketiciler video kayıt çözümlerinden emin olmak istiyor ve uzun ömürlü,yüksek performanslı, aşırı iklim ve ortam koşullarına dayanıklı, kritik anları yakalayabilen hafıza kartlarına ihtiyaç duyuyor. Samsung olarak, güvenliğe önem veren müşterilerimize sektörün en uzun süre dayanan ve kritik izleme içeriğine anında erişim imkanı veren optimize edilmiş okuma / yazma hızına sahip PRO Endurance'ı sunarak, hafıza kartı teknolojisinde sınırları bir kez daha ileriye taşımaktan gurur duyuyoruz," dedi.

Samsung PRO Endurance önceki hız odaklı kartlarla karşılaştırıldığında 25 kat daha fazla dayanıklılığa sahip. Ürün aynı zamanda sektörün en uzun süreli garantisi olan beş yıla kadar sınırlı garantiye de sahip ve 128 GB depolama kapasitesiyle hafıza alanında da standartları yukarıya taşıyor.

Samsung Pro Endurance Card Tanıtıldı

Samsung PRO Endurance zor koşullara karşı dayanıklı olmak üzere tasarlandı ve suya, sıcaklığa, manyetik alanlara ve X-ışınlarına karşı Samsung'un 4-Proof korumasıyla donatıldı. PRO Endurance acil durumlarda, krizlerde veya kazalarda çok kritik olan anları veri kalitesini düşürmeden veya veri kaybı riski olmadan kayıt altına almak için güvenilir bir çözümdür.

PRO Endurance hafıza kartları 128 GB model için 449 TL, 64GB model için 229 TL ve 32GB model için 129 TL'den başlayan tavsiye edilen satış fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com/memorycard adresini ziyaret edin.

PRO Endurance Temel Özellikler

PRO Endurance Temel Özellikler

Kategori

Samsung PRO Endurance

Kapasite

128GB

64GB

32GB

FHD Kayıt

43,800 saat

26,280 saat

17,520 saat

Form Faktörü

microSDHC™ ve microSDXC™

Okuma / Yazma Hızı

Sıralı Okuma Hızı: 100MB/s'ye kadar,
Sıralı Yazma Hızı: 30MB/s'ye kadar

Bara Hız Modu

UHS-I

4-Proof Özellikleri

Suya dayanıklı (IEC 60529, IPX7), Isıya dayanıklı, X-Ray'e dayanıklı, Manyetik alana dayanıklı

Garanti

Beş (5) Yıl Sınırlı Garanti

Üç (3) Yıl Sınırlı Garanti

İki (2) Yıl Sınırlı Garanti

Çalışma Sıcaklığı

-25ºC'den 85ºC'ye kadar

Okuyucu Yorumları