Samsung'un U serisi durduruldu, çünkü...

Samsung, Galaxy S6 konusunda işini şansa bırakmıyor; onun uğruna beklenen bu telefonu erteliyor!

Her şey Galaxy S6 için!

Her ne kadar en bilinen cep telefon aileleri olarak Note ve S serileri dikkat çekiyor olsa da Samsung, kalabalık cep telefonu ailesiyle ünlü bir marka. Hatta bir solukta sayılamayacak kadar fazla model serisi bulunuyor. Bu seriler arasında bulunan A ve U serileriyle ilgili ise yeni gelişmeler var. Bir yandan yeni U serisi cep telefonları üzerinde çalıştığı söylenen ve öte yandan A serisi cep telefonlarını da pazara sunmaya hazırlanan Koreli devin, şimdilerde tüm bu üretimlere bir ara verdiği ve çalışmalarının odağına Project Zero'yu aldığı söyleniyor.

Daha önce Project J (Galaxy S4), Project H (Galaxy Note 3), Project K (Galaxy S5) ve Project T (Galaxy Note 4) kod adlarıyla yeni amirallerini etiketleyen Samsung'un, Galaxy S6'yı "Project Zero" olarak isimlendirildiği ve şu an tüm iş gücünü S6'ya kaydırdığı söyleniyor. Samsung'un Galaxy S6'yı mart ayında Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtması bekleniyor.

Öte yandan U ve A serisiyle ilgili çalışmalarına dönecek olursak, Samsung'un yeni amiralinin tanıtımının ardından bu ceplerin çalışmasına döneceğinin ve Galaxy A3 ile A5'i metalik tasarımla piyasaya sunacağının sızan bilgiler arasında olduğunu söyleyebiliriz. U serisinde üzerinde çalıştığı ve SM-U500F kod adıyla isimlendirdiği cebin özellikleri ise neredeyse tamamen sızmış durumda.

Gelen ilk bilgilere göre SM-U500F'in özellikleri şöyle olacak:

- 8 çekirdekli Exynos 5433 işlemci
- 2 GB RAM
- 5 inç Full HD Super AMOLED ekran
- 16 megapiksel arka kamera
- 8 megapiksel ön kamera
- 16 GB dahili hafıza
- 2360 mAh batarya
- LTE desteği
- Android 5.0 işletim sistemi
- 6.15 mm kalınlık

Okuyucu Yorumları