Samsung'tan göz alıcı fırsatlar!

Samsung'un Crystal Blue serisi çamaşır makineleri, göz alıcı fırsatlarla geliyor!

Samsung'tan göz alıcı fırsat!

Samsung Electronics, çamaşır makinesinde standartla yetinmeyenlere yeni Crystal Blue serisini, özel bir ön sipariş kampanyası ile birlikte sunuyor. Otomatik Dozaj için Sıvı Deterjan ve Yumuşatıcı Haznesi bulunan Yeni Crystal Blue serisi, 9 ve 10 kg kapasiteli iki farklı modelden oluşuyor.

Serinin 10 kg kapasiteli WW10H9610EW/AH modeli, ön siparişte kullanıcılarına 3 farklı hediye kazandırıyor. 10 kg kapasiteli Samsung WW10H9610EW/AH modelini tercih edenler, çift kişilik New York gidiş-dönüş uçak bileti ve Swarovski taşları ile tasarlanan özel bir takı setinin de sahibi oluyor.

Serinin 9 kg'lık modeli WW90H7410EW/AH da ön siparişle satın alımlarda çift kişilik New York gidiş-dönüş uçak bileti kazandıran bir diğer ürün. Ayrıca serinin her iki ürünü için de ön sipariş kampanyası çerçevesinde, var olan garanti süresine 4 yıl daha ekleniyor.

Kampanya, 17 Mart – 17 Nisan 2014 tarihleri arasında tüm Samsung Dijital Plazalarda geçerli olacak. Kampanya çerçevesinde tavsiye edilen satış fiyatları, WW10H9610EW/AH modeli için 4.799 TL, WW90H7410EW/AH modeli içinse 2.699 TL.

Samsung Crystal Blue serisi: Yarının çamaşır makineleri

Samsung'un yeni nesil Crystal Blue serisi çamaşır makineleri, farklı ve göz alıcı özellikleri ile de ilgi çekici. Serinin 10 kg kapasiteli WW10H9610EW/AH modeli, aynı zamanda "A+++" enerji sınıfında yer alıyor. 1.600 devir hızı ve Samsung'un benzersiz Eco Bubble teknolojisi, mükemmel sonuçlara imza atmanız için bir arada sunuluyor. 10 yıl garantiye sahip Digital Inverter Motor kullanım ömrü açısından güven verirken, akıllı sensörlerle yıkama özelliği de performansı artırıyor.

Beyaz gövde üzerinde mavi kristal kapak, dış görünüm açısından da ürünü çekici kılarken, 36 cm'lik ergonomik geniş kapak ve tam dokunmatik LCD ekran ve favori program seçimi, kullanım kolaylığına önemli ölçüde katkı sağlıyor.

9 kg kapasiteli WW90H7410EW/AH modeli ise 1400 devir dönüş hızı, Eco Bubble teknolojisi, 10 yıllık garantiye sahip Digital Inverter Motor, 15 dk hızlı yıkama modu, tercih modları, çocuk kilidi ve kolay ütüleme fonksiyonu ile çamaşır yıkama konusunda kullanıcısına maksimum katkıyı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları