Bazı Samsung telefonlarda Diablo Immortal şoku yaşanıyor

Diablo Immortal, Samsung'un Exynos işlemcili bazı telefonlarda yoluna ciddi sorunlarla başladı. Samsung'dan gelen açıklama da sorunu doğrular nitelikte.

Samsung telefonlarda Diablo Immortal şoku

Blizzard, oyunu ilk duyurmasından yaklaşık dört yıl sonra, bu haftanın başlarında Diablo Immortal'ı Android, iOS ve PC'de yayınladı. Oyunun bir gün erkenden mobil hale gelmesinden kısa bir süre sonra, Samsung telefonları olan oyuncular Reddit'e ve diğer topluluk forumlarında teknik sorunlardan şikayet etmeye başladılar. Şikayetlere göre, Samsung’un kendi Exynos yonga setlerine sahip bazı cihazlarda Diablo Immortal oynanamıyor ve en belirgin sorunlardan biri de dokuların düzgün yüklenmemesi.

Bir Blizzard sözcüsü konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Exynos yonga setlerini kullanan bazı Samsung Galaxy cihazlarında yaşanan sorunları araştırıyoruz. Şimdilik, bu telefonlar için indirmeleri devre dışı bırakabiliriz. Bunun için özür dileriz ve mümkün olan en kısa sürede bir düzeltme ve hazır hale getirmek için çalışacağız” dedi.

Etkilenen telefonlar arasında Galaxy S10, Note 10 ve A51 5G gibi daha eski cihazlar var, ancak Galaxy S22 gibi yeni modelleri olan bazı kişiler de doku sorunlarından şikayet ediyor. Bu telefonlardan birinin Qualcomm donanımlı bir sürümüne sahipseniz, oyunu sorunsuz bir şekilde indirebilir ve oynayabilirsiniz.