Samsung'un yeni Galaxy sürprizi!

Samsung, hemen herkesin beğendiği bu Galaxy oyuncağı için daha uygun fiyatlı bir modelle geliyor!

Samsung'un yeni sürprizi!

Teknoloji devi Samsung, günümüzde sadece cep telefonları ile tanınmıyor. Aksine, beyaz eşyadan her türlü bilgisayar parçasına kadar uzanan bir ürün yelpazesine sahip... Firmanın son atılımı ise, Android işletim sistemi ile donatılmış olan Galaxy Camera'larıydı. Her ne kadar ilk modelleri Ekim ayında tanıtılmış olsa da bu yeni Wi-Fi model günümüze kadar sessizliğini korudu...

Sadece Wi-Fi aracılığı ile bağlantı opsiyonuna sahip olan bu yeni model, kablosuz bağlantı noktası haricinde LTE desteğine sahip olan kardeşlerinden çok da farklı değil. 21X zoom yapabilen lense sahip olan cihaz, arkasında 4.8 inçlik dokunmatik ekrana ve Google Android Jelly Bean işletim sistemine sahip. Pek tabii devasa dokunmatik ekran ve Android desteğinin en önemli özelliği, kullanıcının dilediği gibi internette gezmesine olanak tanıması ve her türlü uygulamayı kullanabiliyor olması olarak karşımıza çıkıyor.

Daha teknik detaylara bakacak olursak, kameranın içerisinde dört çekirdekli bir işlemci görüyoruz. 1.4 GHz gücündeki işlemciye sahip olan cihaz, dahili 8 GB'lık hafıza ile geliyor. MicroSD kullanmak suretiyle arttırılabilen hafızasının yanı sıra, A 1650 mAh pil gibi önemli özelliklere sahip. Son olarak, HDMI output ve GPS desteği veriyor olması da onu dikkat çeken ürünler arasına koymamıza yetiyor da artıyor bile.

Tek sorun halen bilinmeyen satış fiyatı. Samsung'dan konu hakkında yapılan tek açıklama ise, ürünün muadili olan ve günümüzde 500 dolarlık satış etiketine sahip 4G modeline nazaran daha uygun olacağı.

Okuyucu Yorumları