Samsung'un yeni nesil ev eğlence sistemleri!

Samsung Ev Eğlence Sistemleri ile evde TV seyretmek her zamankinden daha eğlenceli bir hale geliyor

TV zevkinizi katlayın!

Samsung Electronics'in geliştirdiği Samsung Ev Eğlence Sistemleri sayesinde yeni ve eğlence dolu bir dünya sizleri bekliyor. Samsung Ev Eğlence Sistemlerinin sunduğu yeni birçok özellik ile, evde TV seyretmek her zamankinden daha eğlenceli bir hale geliyor.

Samsung Ev Eğlence Sistemlerinin sunduğu Wireless Paylaşımı ve AllShare Play sayesinde PC veya mobil cihaz gibi herhangi bir uyumlu cihaz aracılığıyla içeriğe en kolay şekilde ulaşmak mümkün. AllShare Play ile tek bir cihaz üzerinden film, fotoğraf ve müzik paylaşabilir; web depolama sayesinde nerede olursanız olun içeriğe kolayca erişebilirsiniz.

ConnectShare Movie özelliği ile USB'nizi veya harici hard diskinizi Ev Eğlence sisteminize bağlamanız yeterli.. İçerik görüntülemek, dinlemek ve oynatmak için artık birden fazla cihaza gerek yok. Doğrudan Ev Eğlence Sistemi ve TV'nizde film seyredebilir, fotoğraflarınıza bakabilir ya da müzik dinleyebilirsiniz. Arkanıza yaslanın ve en sevdiğiniz içeriğin keyfini çıkarın.

Bazı kanallar diğerlerinden daha yüksek sesle yayın yapar. Samsung'un Smart Volume teknolojisi ile ayarlama yapabilir ve ses düzeyini dengeleyebilirsiniz.

Samsung Ev Eğlence Sistemi daha derin bir bas sesi sunmak için tasarlanmış. Güçlü Bas sesi öncekiyle aynı watt yayar, ancak daha derin ve daha zengin ses sağlar. Hoparlör sisteminden yayılan titreşimler tüm alçak frekanslı notaların üretilmesine olanak sağlar.

Samsung BD Wise Web özelliği ve Ev Sinema Sisteminizle internet videosu kalitesindeki videoları TV'nizde izleyebilirsiniz. Ev Sinema Sisteminiz kendiliğinden internet videolarının görüntü kalitesini artırır ve metinleri daha okunaklı hale getirir. BD Wise Web sayesinde isterseniz ekran görüntüsünü yeniden boyutlandırabilir, istediğiniz boyutta seyredebilirsiniz.

Smart Ev Eğlence sistemleri

Smart Ev Eğlence sistemleri

Samsung'a özel dijital amfi teknolojisi, Crystal Amlifier Plus, Samsung Ev Eğlence Sistemi üzerinden HD kalitesinde ses veriyor. Bu teknoloji, iki kez bozulmayı en aza indirmek ve kristal netliğinde ses üretimi için ses kaynaklarını filtrelemek için tasarlanmış.

Smart Ev Eğlence sistemleri

Smart Hub arayüzü sayesinde pek çok içeriğe ve uygulamaya kuloyca ulaşabilirsiniz.

Ev sinema sisteminiz size sunmuş olduğu bazı özelliker; Family Story kullanıcıya büyük ekranda fotoğraflarını düzenleme ve slayt gösterilerinin tadını çıkarma olanağını sunarken sizin ve ailenizin bulundukları her yerden cep telefonları, tablet bilgisayarları, PC'leri veya televizyonları aracılığıyla not ve hatırlatmaları paylaşabilmenize olanak tanıyor.

Fitness özelliği kullanıcıya Samsung TV'sinden mobil bir Fitness uygulaması aracılığıyla bir Samsung akıllı telefonla iletişim kurma imkanı sunuyor. Yine Fitness ile WiFi özellikli bir tartıya bağlanarak kilonuzu kontrol edebilir ya da TV'nin içindeki kamerayı kullanarak sanal bir ayna olarak kullanabilir ve egzersiz programını izleyebilirsiniz.

Ebeveynler tarafından kontrol edilebilen Kids özelliği ile çocuklarınız zengin, eğlenceli ve eğitici uygulama ve oyunların keyfini çıkarabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları