Samsung ve Marmara Üniversitesinden işbirliği

Giyilebilir teknolojilerde Samsung ve Marmara Üniversitesi işbirliği.

Samsung'dan işbirliği

Samsung Electronics Türkiye, Marmara Üniversitesi ile günümüzün ve önümüzdeki yılların en önemli kavramları arasında yer alan giyilebilir teknolojiler konusunda işbirliğine gittiklerini duyurdu.

İşbirliği kapsamında Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümü Pazarlama Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencileri, giyilebilir teknoloji ürünleri ve akıllı aksesuarların Türkiye pazarındaki bilinirliği ile geliştirilen tüketici tutum ve beklentilerini inceledi.

Dünyanın en inovatif şirketlerinden biri olan Samsung ile birebir tanışma fırsatı bulan öğrenciler, geleceklerine şekil verecek kariyer planları için önemli bir adım attı. Üniversite-sanayi işbirliğinin Türkiye'deki önemli örneklerinden biri olmaya aday bu proje sayesinde, öğrencilerin Pazar Araştırmaları dersi kapsamında gördükleri teorik bilgileri pratikte de kullanabilmelerine imkân tanındı.

Samsung gençlere değer katmaya devam ediyor

Her zaman yenilikçi duruşunu koruyan Samsung, genç ve yetenekli öğrencilere ulaşarak Türkiye'de de bu vizyonunu ortaya koyuyor. Dünyanın en yetenekli çalışanlarını bünyesine katarak, kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunmayı ilke edinen Samsung, dünya çapında edindiği tecrübeyi aktarmayı sürdürüyor.

22 öğrencinin katıldığı 3 ay süren projenin sunumu Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Bahçelievler Yerleşkesi'nde Proje sorumlusu Doç. Dr. Gülpınar Kelemci ve öğrencilerin yanı sıra Samsung Türkiye yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Okuyucu Yorumları