Samsung, muhtemelen Galaxy S23'te kullanacağı kamerasının gücünü kedilerle tanıttı

Samsung, yeni nesil amiral gemisi telefonlarında ve muhtemelen Galaxy S23 serisinde kullanacağı kamerasının yeteneklerini kedilerle birlikte tanıttı...

Samsung, yeni akıllı telefon kamerasının gücünü kedilerle tanıttı

12MP kameralı eski iPhone'unuz gayet iyi bir şekilde fotoğraf çekerken, kameralı telefonların neden 108MP hatta 200MP sensörlere sahip olması gerektiğini sorguluyorsanız, Samsung'un yayımladığı yeni bir videoyu izlemenizde fayda olabilir. Ya da bir kedi hayranıysanız, yine bu videoya göz atmaya değer.

Samsung, 2021'in sonlarında duyurduğu ancak şu ana kadar bir akıllı telefonda kullanılmadığı yeni 200MP kamera sensörü hakkında bir video paylaştı. Bu yeni reklamın ortaya çıkışından kaynaklı, Samsung’un yeni kamerayı Galaxy S23 serisinde kullanmaya hazırlandığı düşünülebilir.

Bu video bize yeni sensörünün kullanışlılığını belki de mümkün olan en iyi modeller olan kedilerle öğretiyor. Bir mühendis ekibinin, bir reklam panosu resmi için devasa oranlarda büyütmeden önce bazı tüylü küçük kedileri fotoğraflamak için ISOCELL HP1 olarak adlandırılan ürünü kullandığını görüyoruz.

Videonun arkasındaki mesajın oldukça açık olduğunu söyleyebiliriz: 200MP resimler dev reklam panosu resimlerine dönüştürülecek kadar yüksek çözünürlüklü. Tabii ki, pek çok insan aslında bu kadar büyük fotoğraflar çekmek istemeyecektir ancak en azından net ve mantıklı bir mesaj verildiği söylenebilir.