Samsung'un kapaklı amiral gemisinde o da olacak!

Samsung'un Galaxy S7'yi aratmayacak özelliklere sahip olan yeni kapaklı telefonunda, bir önemli özelliğin daha bulunacağı ortaya çıktı!

Samsung'dan kapaklı amiral gemisi!

Bir dönemin kapaklı telefon furyası bir kez daha geriye dönmeye hazırlanırken, bunun en önemli destekçilerinden Samsung'un da yeni modeline ilişkin yeni bilgiler geldi. Kısa bir süre önce fotoğrafları ve özellikleri sızan Samsung'un SM-W2017 kod adlı kapaklı telefonu hakkında, ayrıca bir de Always On özelliğine olacağı şeklinde iddialar vardı. Yeni gelen fotoğraflar, bunu kanıtlar nitelikte.

Samsung'un kapaklı amiral gemisinde o da olacak!

Gelen fotoğraflara göre, Samsung'un Galaxy S7 ve Galaxy Note 7'sinde bulunan Always On özelliği W2017'de de olacak. Always On ekranı, fotoğrafta net şekilde görülebiliyor.

Bunun yanında W2017'nin diğer özelliklerini de kısaca hatırlamakta fayda var. W2017'de Qualcomm Snapdragon 820 işlemci yer alacak. Ayrıca 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasitesinin yer alacağı W2017, bu anlamda amiral statüsünde bir kapaklı telefon olacak gibi duruyor. Telefonun kameraları ise önde 5 megapiksel, arka yüzde ise 12 megapiksel olacak.

Telefonda ayrıca bir de parmak izi sensörünün bulunacağı bilgisini de verelim.

Okuyucu Yorumları