Sandisk'ten "dünyanın en hızlı kartı"!

Sandisk tarafından dev fuarda tanıtılan bu bellek kartının hızı sizi şaşırtacak...

SD kartta inanması güç hız!

Sandisk, 128 gigabayt (GB) SanDisk Extreme SDXC UHS-I kartını tanıttı. Kart Full HD2 3D video ve yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimi ile fotoğraf meraklıları için ideal.

Kullanıcı tarafından oluşturulan video kayıtları artıyor

Gelişmiş dijital DSLR kameralar ve HD kayıt özelliğine sahip video kameralar ile görüntüleme meraklılarına Full HD 1080p video çekme hatta 3D görüntüleme imkânı sunuyor. IDC'ye (Uluslararası Dijital Görüntüleme Çözümleri) göre, dijital kamera ile kullanıcı tarafından oluşturulan videolar ve flaş belleğe sahip video kameralar 2011'de 4 eksabayt iken 2014 yılında yüzde 50 artarak 6,8 eksabayt olacak.

128 GB SanDisk Extreme SDXC UHS-I- kartı, yeni Ultra Yüksek Hız (UHS-I) mimarisine dayalı olup, saatlerce en kaliteli video görüntülerinin çekimini yapabilmek için tasarlandı. Kartın UHS Class'I (hız sınıfı) 1 olup, DSLR kameralarla çekilen kişisel videolardan yüksek kalitede 3D görüntülere kadar ihtiyaç duyulan video kayıtlarını aşıyor.

SanDisk Ürün Pazarlama Yöneticisi Susan Park, "Beş dakikalık-Full HD video görüntüsü bir gigabayt depolama alanının kullanılmasına neden olabilir. SanDisk Extreme SDXC kartımız, CES'te bütün bir gün yaklaşık on saat Full HD 3D video film çekmek için yeterli" dedi.

Özellikleri ve fiyatları

Özellikleri ve fiyatları

Daha hızlı çekim performansı, daha hızlı dosya transferi

SanDisk Extreme SDXC UHS-I kartı, 45 MB/sn okuma ve yazma hızına', fotoğrafçıların kameralarında çoklu çekim modunu kullanarak seri halde yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekebilmelerini sağlama ve bilgisayara hızlı bir şekilde dosya aktarma özelliklerine sahip.

Kartın peş peşe çekim performansı, fotoğrafçıların ister küçük bir çocuğun ilk adımlarını çekmek için kameranın çevir ve çek modu ile, ister bitiş çizgisine ulaşan liseli bir yıldız atletin görüntüsünü yakalamak için bir DSLR ile, en çok istedikleri fotoğrafları çekmelerine imkân sağlıyor. Kartın dosya aktarımında yüksek hızı, fotoğrafçıların bir saatlik Full HD bir videonun aktarımını beş dakika içerisinde ya da 500 yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafın toplu aktarımını bir dakikadan daha az bir sürede yapabilmelerini sağlıyor.

Extreme SDXC UHS-I kartı, SanDisk kalitesi ile destekleniyor — profesyonel fotoğrafçılar SanDisk'e güveniyor. Kart, tüketicilere her zaman, her yerde fotoğraf çekmek için ihtiyaç duydukları dayanıklılık ve güvenilirliği sağlıyor. Aynı zamanda yanlışlıkla veri kaybını önlemeye yardımcı olmak için dâhili bir koruma düğmesi içeriyor. Daha fazla koruma amacıyla, kazayla silinmiş görüntüleri geri getirebilen RescuePRO Deluxe veri kurtarma yazılımının ($59,99) bir yıl geçerli, indirilebilir bir sürümü kart ile birlikte geliyor.

Satış durumu ve fiyatlandırma

64 GB ve 128 GB kapasiteleri ile uluslararası pazarda satışa sunulan ürünün önerilen perakende satış fiyatı $199,99 ve $399,99.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları