SanDisk'ten yeni Ultra USB Type-C

SanDisk, MWC16'da Ultra USB Type-C flaş sürücüsünü tanıttı.

SanDisk'ten yeni flaş!

SanDisk Corporation, özellikle yeni nesil cihazlar için tasarlanmış olan SanDisk Ultra USB Type-C flaş sürücüsünü tanıttı. Bu yeni, ince bellek sürücü USB C Tipi destekli mobil cihazlar, dizüstüler, tabletler ile yeni nesil diğer cihazlar arasında hızlı dosya transferi için USB C Tipi güçlü bağlantı özellikleri taşıyor. SanDisk ürün pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Dinesh Bahal, "2016'da USB C Tipi destekli pek çok yeni cihazın piyasaya sürüleceğini öngörüyoruz. Kullanıcılar daha geliştirilmiş bu yeni USN standardına sahip ultra-mobil PC'ler, akıllı telefonlar ve tabletler aldıkça, birbirine uyumlu ürünlerden oluşan tam bir ekosistemin varlığı da kritik bir önem kazanıyor. Bizim yeni SanDisk Ultra USB C Tipi flaş sürücü gibi ürünlerimiz kullanıcılara geleneksel A Tipi bağlantı noktalarından bekledikleri yeteneklerinin yanı sıra daha iyi bir performans gibi faydalar da sunuyor."

Yeni SanDisk Ultra USB Type-C flaş sürücü, 128GB'a kadar hafızaya sahip ve USB 3.1 150MB/s' ye kadar hızıyla USB 3.1 performansı göstererek SanDisk'in en hızlı ve en yüksek kapasiteli USB Type-C ürünü olarak dikkat çekiyor. USB sürücü, ince ve içe çekilebilme özellikleriyle, çift yönlü bağlantıyı korumak üzere tasarlandı ve Android için olan Sandisk Memory Zone uygulaması ile uyumlu. Google Play Mağazasından ücretsiz olarak elde edilebilen bu uygulama, uyumlu bir cihazın sürücüsüne takıldığında otomatik olarak başlıyor ve kullanıcıların içeriklerine anında erişmelerine ve dosya yönetimini kolayca yapmalarına olanak sağlıyor.

IDC, araştırmadan sorumlu başkan yardımcısı Shane Rau, "USB C Tipi bağlantılar, ince tasarımı ve iki yönlü bağlantı seçeneğiyle kullanıcılara önemli faydalar sağlayarak ezber bozan bir ürün olabilir. Konektörün, büyük cihaz üreticilerinin yeni ürünlerinde görülmeye başlandığı geçtiğimiz yıl içinde büyük bir artışa tanık olduk. Talep arttıkça, SanDisk Ultra USB C Tipi flaş sürücü gibi daha çok çözümü pazarda göreceğimizi umuyoruz," dedi. SanDisk Ultra USB Type-C flaş sürücü şirketin ilk C Tipi cihazlara özel ilk USB ürünü. Yeni sürücü, şirketin ikili USB sürücüler ve taşınabilir SSD'lerden oluşan USB C Tipi bellek sürücüsü ailesini tamamlıyor.

Fiyat ve erişilebilirlik

SanDisk Ultra USB C Tipi Bellk Sürücü beş yıl garantili olarak Amazon ve diğer mağazalarda dünyanın her yerinde satılıyor. Yeni ürünün kapasiteleri 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB olurken tavsiye edilen satış fiyatları sırasıyla 13,99, 19,99, 34,99, 64,99 euro.

Okuyucu Yorumları