Seri katil Dahmer'i canlandıran Evan Peters kendisini en çok zorlayan sahneyi söyledi

Netflix'te izleyici ile buluşan Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi hem izleyenleri çok sarsmış hem de Netflix'te yüksek izlenme oranlarına ulaşmıştı. Dahmer'i canlandıran Evan Peters, kendisini en çok zorlayan sahneyi itiraf ediyor.

Seri katil Dahmer'i canlandıran Evan Peters kendisini en çok zorlayan sahneyi söyledi

Evan Peters, seri katili canlandırmak için Jeffrey Dahmer'ın kendine özgü Wisconsin aksanını ve tüyler ürpertici derecede mesafeli tavrını kullanmıştı. Deadline'a zorlu rolü için nasıl hazırlandığını anlatan 36 yaşındaki oyuncu, Dahmer'ın robotik hareketlerini yakalamak için kollarına ve ayakkabılarına ağırlıklar bağlamayı denemiş.

Amerikalı oyuncu, dava hakkında da çok sayıda araştırma yapmış. Evan Peters, çekerken en zorlandığı sahneyi ise şöyle anlatıyor: Hepsi zordu ama sanırım özellikle sağır model adayı Tony Hughes hakkındaki 6. bölüm en zoruydu. Beni duygusal olarak çok etkiledi.

Rolün kendisini değiştirdiğini de söyleyen Peters, "Değiştiğimi hissettim ve insanlar izlerse bundan iyi bir şeyler çıkacağını içtenlikle umdum. İşte bu yüzden rol için imza attım"