Sevgililer günü hediyesi bulamayanlara!

Sevgililer gününde hangi hediyeyi alacağınıza hala karar veremediyseniz, bu ürünü gözden geçirin!

Alacak hediye bulamadıysanız

Casio, Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala aşkını fotoğraflarla ölümsüz kılmak, ince ve şık bir hediye ile bu ölümsüzlüğü taçlandırmak isteyenler için özel bir kampanya başlatıyor.

Sevgi dolu anları fotoğraf karelerinde sonsuzluğa taşımak isteyen teknoloji tutkunları, ödüllü fotoğraf avcısı Exilim serisinin ince, hafif ve 14 megapiksel çözünürlüğe sahip QVR-100 fotoğraf makinesine Vatan Computer mağazalarından çok özel fiyatlarla ulaşabilecek. Kampanya kapsamında QVR-100 ile birlikte kullanıcılar, Puma marka şık bir spor saate de sahip olacak.

Casio'ya özgü teknolojilerle donatılan Exilim serisinin tek tuş fotoğraf avcısı QVR-100, küçük boyutlarına rağmen boyundan büyük işler başarıyor. Gümüş, siyah ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan ürün, akıllı otomatik netleme ve dinamik fotoğraf fonksiyonu ile ön plana çıkıyor. 27 mm geniş açı objektifi, 4x optik 7x dijital zumu ve CCD görüntü sensörüyle iyi fotoğraflar yakalayan QVR-100, yüz tanıma, titreşim ve bulanıklık önleme gibi teknolojileri de üzerinde barındırıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları