Seyahatte bile ağ alanları yaratabileceksiniz

TP-LINK routerları ile evler-ofisler ve seyahatlerde bağantı, sorun olmaktan çıkıyor!

Seyahat için geliştirildi!

Network teknolojisindeki gelişmeye paralel olarak kablosuz network ürünlerinin sağladığı hız ve kapasite artıyor, böylece ev veya ofislerdeki kablosuz ağların işlevleri gelişen dijital cihazların yeni niteliklerine uygun olarak çeşitleniyor. Bugünün network cihazları aynı anda HD video akışını, oyun oynamayı, yüklü dosyaları indirmeyi, FTP sunucu özelliği ile uzaktan yazıcıya bağlanarak baskı almayı, müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Kablosuz ağ ürünleri alanında TP-LINK'in geliştirdiği routerlar evde, ofiste ve seyahat esnasında mükemmel ağ alanları yaratmak için yüksek performanslı ideal çözümler sunuyor.

TP-LINK'in ev-ofis ve seyahat için geliştirdiği, ideal fiyat-performans dengesine sahip bazı routerlar ve özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

TP-LINK tarafından geliştirilen TD-W8968 modem router, günümüz kullanıcısının evde veya ofiste gelişmiş network çözümlerinin tümünü tek bir cihaz üzerinden alma talebine etkin bir yanıt oluşturuyor. Böylece gelişmiş networkünü birden fazla amaçla kullanmak isteyenlerin modemin yanı sıra router satın alması zorunluluğu ortadan kalkıyor. .

LAN/WAN girişlerine sahip olan; ADSL veya Ethernet üzerinden internet sağlayan, Kablonet, Fiber gibi internet bağlantı tiplerini destekleyen cihaz aynı zamanda 300 Mbps'ye kadar kablosuz bağlantı sunuyor. Çok fonksiyonlu USB bağlantı noktasına sahip olan cihaz bu özelliği ile kullanıcılarına; FTP sunucusu işlevini kullanarak internet üzerinden uzak noktalardaki dosyalara ulaşmasını veya oluşturulan network aracılığıyla film izleme, oyun oynama, her türlü yüklü dosyayı paylaşma, printerlerı kontrol etme olanağı sağlıyor. Cihaz ayrıca, gelişmiş bant genişliği kontrolü sağlayan IP QoS özelliğine de sahip bulunuyor.

TP-LINK Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilen bir başka router olan TL-WDR4300 dual band router ise, aynı anda birden fazla kişinin ağ üzerinden çok sayıda işi gerçekleştirmesini sağlayacak 5GHz bandında 450 Mbps ve 2,4 GHz bandında 300 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı imkanı sunuyor. TL-WDR4300 ile bir yandan HD kalitesinde video izlerken, diğer yandan yüklü dosyaları indirmek, oyun oynamak, receiver aracılığıyla HD televizyon izlemek, elektronik fotoğraf albümünü karıştırmak, yazıcıdan baskı almak, müzik dinlemek, kısaca bir ev veya ofiste ağ üzerinden yapılacak bütün işleri hayata geçirmek mümkün oluyor. Cihaz 750 Mbps'ye varan kablosuz dual band bağlantı hızı ile Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip bulunuyor. Cihazda bulunan Gigabit Ethernet portları da kablolu ağın gücünü ve yeteneklerini arttırıyor.

TL-WDR4300 dual band router

TL-WDR4300 dual band router

TP-LINK Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilen bir başka router olan TL-WDR4300 dual band router ise, aynı anda birden fazla kişinin ağ üzerinden çok sayıda işi gerçekleştirmesini sağlayacak 5GHz bandında 450 Mbps ve 2,4 GHz bandında 300 Mbps'a kadar kablosuz bağlantı imkanı sunuyor.

TL-WDR4300 ile bir yandan HD kalitesinde video izlerken, diğer yandan yüklü dosyaları indirmek, oyun oynamak, receiver aracılığıyla HD televizyon izlemek, elektronik fotoğraf albümünü karıştırmak, yazıcıdan baskı almak, müzik dinlemek, kısaca bir ev veya ofiste ağ üzerinden yapılacak bütün işleri hayata geçirmek mümkün oluyor. Cihaz 750 Mbps'ye varan kablosuz dual band bağlantı hızı ile Türkiye'de ilk olma özelliğine sahip bulunuyor.

Cihazda bulunan Gigabit Ethernet portları da kablolu ağın gücünü ve yeteneklerini arttırıyor.

Okuyucu Yorumları