Sihirli Çerçeve ile dünyanı kendin yarat!

Samsung'un bazı cihazlarında bulunan "sihirli çerçeve" işlevi, fotoğrafları eğlenceli hale getiriyor

Fotoğraflar daha eğlenceli!

Tüketici elektroniğinin önemli isimlerinden Samsung, yalnızca geliştirdiği ürünler ile değil bu ürünler için geliştirdiği uygulamalar ve çeşitli fonksiyonlarla da dikkat çekiyor. Özellikle fotoğraf makinelerinde bulunan birçok özellik ile çekilen fotoğrafları yalnızca bir fotoğraf karesi olmanın ötesine taşıyor. Bu özellikler arasında en beğenilenlerden biri olan "Sihirli Çerçeve" ile fotoğrafları çok daha farklı bir şekilde çekmek mümkün. Samsung fotoğraf makinelerinden PL120, PL170,
ST700, ST95, ST6500 ve SH100 modelleri içinde dahili olarak bulunan "Sihirli Çerçeve" özelliği ile çekilen bir fotoğrafı, yüklü olan şablonlar vasıtası ile farklı arka planlar ile kaydedebiliyorsunuz. Çekilen fotoğrafı bir binanın duvarına ya da eski bir televizyonun içine yerleştirerek eğlenceli görüntüler elde etmek mümkün.

Üstelik bunu fotoğrafı çeker çekmez herhangi bir ek cihaza bağlanmaya ihtiyaç duymadan kolayca yapabiliyorsunuz. Aynı fotoğrafı Duvar Sanatı, Eski Film, Dalgalanma, Dolunay, Eski Kayıt, Dergi, Tatil, Billboard ve Klasik TV gibi farklı şablonlar ile istediğiniz şekle sokabilir, istediğiniz an istediğiniz yerde kaydedebilirsiniz. Bunun için "Sihirli Çerçeve" özelliğine sahip bir Samsung fotoğraf makinesine sahip olmak yeterli.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları