Sinema salonunda oturulacak en iyi koltuk hangisi? Ünlü yönetmen açıkladı...

Yeni filmi Oppenheimer için günleri sayan ünlü yönetmen Christopher Nolan, sinema salonunda oturulabilecek en iyi koltuğun hangisi olduğunu açıkladı.

Sinemada en iyi koltuk hangisi? Ünlü yönetmen açıkladı...

Ünlü yönetmen Christopher Nolan, yeni filmi Oppenheimer’ın vizyona girmesi için günleri sayıyor. Ve bu arada, filmi izlemeye gittiğinizde sinema salonunda oturabileceğiniz en iyi koltukların hangileri olduğuna dair alışılmadık bir fikre sahip.

Nolan, atom bombasının mucidi hakkındaki filminin tanıtımını yaparken, Associated Press ile sinemaya gittiğinde oturmayı en sevdiği yeri paylaştı: Ön taraftaki koltuklar. "Başlangıç" ve "Yıldızlararası" filmlerinin Oscar adayı yönetmeni "üçüncü sıranın tam ortasında olmayı seviyorum" diyor.

Nolan, tercihlerini şu şekilde savunuyor: "Gerçekten ekranın kaybolmasına izin veriyorsunuz, gözlüksüz bir 3D hissi alıyorsunuz. Devasa bir ekranınız var ve seyircilerin çevresel görüşünü dolduruyorsunuz. Onları filmin dünyasına kaptırıyorsunuz."

Nolan, IMAX'ta bir film izleyecekse, biraz daha geriye doğru, orta sıralara gitmeyi tercih ediyor. Tabii ki, bu fikirlerini açıklarken her şeyin kişisel tercihlere bağlı olduğunu da sözlerine eklemeyi ihmal etmiyor.

Christopher Nolan’ın yeni filmi Oppenheimer’ın konusu ne?

Yaklaşan biyografik filmde, Peaky Blinders’tan tanıdığımız Cillian Murphy, 2. Dünya Savaşı sırasında atom bombasını geliştiren Manhattan Projesi'ni denetleyen fizikçi J. Robert Oppenheimer rolünde yer alıyor. Film için Nolan ve ekibi, bir nükleer silahın ilk patlaması olan ünlü Trinity Test'i pratik efektler kullanarak yeniden yarattı. Filmin konusu Oppenheimer ekseninde gelişiyor ve onun hayatına detaylı bir şekilde göz atma şansı buluyoruz.

Oppenheimer, 21 Temmuz'da, Greta Gerwig ve Margot Robbie'nin Barbie’siyle aynı gün vizyona girecek.