Snapdragon 820'li "HP Falcon"ortaya çıktı!

Yeni Windows 10 Mobile canavarı, GFXBench benchmark testinde ortaya çıktı!

Snapdragon 820'li canavar!

Microsoft yakın dönemde Lumia 950, Lumia 950 XL ve Luma 550 modellerini satışa çıkarırken, gelecek dönemde kullanıcıları şaşırtacak yeni modellerin üzerinde çalışmaya başladı bile. Bu cihazlardan biri popüler performans ölçüm aracı GFXBench üzerinde görüldü.

GFXBench testlerinde "HP Falcon" olarak isimlendirilen yeni cihaz, 2.560 x 1.440 piksel çözünürlüğe sahip 5,8 inç ekran, Snapdragon 820 işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci ile gelecek. Cihaz, HP Falcon olarak adlandırılmasına rağmen HP'nin bir Windows telefon üzerinde çalıştığına dair hiç bir ipucunun olmadığını belirtelim.

Bahsi geçen HP Falcon isimli cihazın 43 GB kullanılabilir depolama alanı, 2GB RAM, 20MP arka ve 12MP ön kameraya sahip olduğu görülüyor (GFXBench testlerinde kısmi RAM değerleri veriliyor. Kısaca cihazın RAM değeri listelenenin üzerinde olabilir).

Bu özelliklere bakacak olursak karşımızda, Windows telefonu bir aksesuarlar aracılığıyla bilgisayara dönüştürmeyi sağlayan "Phone Continuum" destekleyecek bir amiral gemisi olduğu ortada. Eğer HP Falcon onaylanırsa Windows 10 Mobile ile birlikte gelecek.

Okuyucu Yorumları