Sonunda o da "akıllandı!"

Akıllı telefon, akıllı TV, akıllı ayakkabı! Tüm bunlardan sonra, bakın akıllanan yeni cihaz hangisi?

Sonunda o da "akıllandı!"

Apple'ın ürettiği birçok ürünün başında bulunan "i" ibaresini, bu sefer ziyadesiyle ilginç bir cihazda gördük. Onun adı The iKettle ve her ne kadar çok klişe bir ismi olsa da, sahip olduğu fonksiyonları sayesinde "i" ibaresini fazlasıyla hak ediyor.

İsminden de anlaşılabileceği gibi, kendisi bir su ısıtıcı. Peki, ona "i" ibaresi kazandıran ve de 160 dolar etiket fiyatıyla satışa çıkmasına sebep olan özellik ne? iKettle'ı farklı kılan özellik, direk olarak Wi-Fi hattına bağlanabiliyor olması. Beraberinde gelen telefon uygulaması ile ortaklaşa çalışan cihaz, akıllı telefonumuz aracılığı ile tamamen uzaktan ve dakikası dakikasına kontrol edilebiliyor. Değişik sıcaklık ayarlarını tek bir tuş ile değiştirebildiğimiz ürün, içeceğe göre çok kaynamış ya da sınırda kaynatma opsiyonları sunmakta.

Uyanır uyanmaz telefonunuzdan açabileceğiniz bu ilginç kettle, siz hazırlanana kadar kahvenizin sıcak suyunu kaynatmış oluyor. Onu geleneksek kattle'lardan farklı kılan bir diğer özellikse, kaynama tamamlandığı anda kullanıcısını hem ses, hem de akıllı telefon aracılığı ile uyarması. Bağlı olduğu network ağından çıkıp, tekrardan girildiğindeyse, cihaz otomatik olarak yeni kaynatma başlatmak isteyip istemediğimizi de soruyor. Bu da özellikle evden işe çıkıp, sonra gelenler için hazırlanmış farklı bir mod.

Okuyucu Yorumları