Sony'den ceplere özel medya cihazı!

Sony'nin cep ve tabletler için ürettiği bu minik kutu, boyundan beklenenin fazlasını yapacak!

Sony'den bir sürpriz daha!

Sony, mobil cihazlardaki içerikleri harici olarak depolamaya ve yedeklemeye izin veren yeni Personal Content Station'ı (PCS) tanıttı.

Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan cihaz, 1 terabaytlık bir depolama alanına sahip ve tablet, cep telefonu gibi cihazlarınzla kablosuz olarak bağlanabiliyor. 300 dolarlık cihaz, televizyonunuzda video görüntülemek veya sosyal ağlara içerik yüklemek için de kullanılabiliyor.

Sony'ye göre kameralarla sorunsuz olarak çalışabilen PCS, iOS 6 ve üzeri Apple cihazlarıyla ve Android 2.3 ve üzerini destekleyen Android'li aygıtlarla çalışıyor. Cihazı Wi-Fi üzerinden kullanabildiğiniz gibi, USB kablosuyla da cebinize bağlayabiliyorsunuz. Cihaz üzerinde SD kart ve Sony bellek kartı yuvaları da bulunuyor.

PCS üzerine aktardığınız medya dosyalarını bir HDMI kablosu yoluyla veya DLNA üzerinden büyük bir ekrana yansıtabiliyorsunuz. PCS'deki içerikleri telefonunuz veya tabletizden oynatmanız da mümkün oluyor. Cihazın desteklediği biçimler arasında JPEG, MPO, RAW, AVCHD, MP4, MOV, AVI, MPEG-1, MPEG-2 SD ve 3GPP var.

PCS'nin ABD'de bu senenin sonlarına doğru piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları