Sony Huis: Tüm hayatınız bu kumandada!

Sony'nin yeni uzaktan kumandası Huis, hayatınızdaki hemen her şeyi kontrol edebiliyor!

Tüm hayatınız bu kumandada!

Sony, Huis uzaktan kumandası sipariş almaya başladığını duyurdu. Huis (İngilizce'de "ev" anlamına gelen "House" kelimesi ile aynı şekilde okunuyor) uzaktan kumanda, tuşlarını istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz ve Sony tarafından size "uyan" kumanda olarak tanımlanan bir ürün ve e-paper dokunmatik ekran ile çalışıyor.

Huis kumandaları, televizyonlardan Blu-ray oynatıcılarına, ışıklardan klimalara kadar hemen her şeyin kontrolü için kullanılabiliyor. Kumanda arayüzünü isterseniz kendi üzerinden, isterseniz de PC uygulamasından istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz ve düzenlemeleri, internet üzerinden paylaşmanız veya indirmeniz mümkün. Sony, LCD ekran yerine e-paper ekrana karar vermesinin sebebini, bu teknolojinin daha az enerji harcaması ve sanal tuşların sürekli olarak açık kalmalarını istemesi ile açıklıyor.

Tüketiciler, Huis uzaktan kumandayı şu anda Japonya'da, internet üzerinden 27,950¥ (yaklaşık 250 dolar) karşılığında sipariş edebiliyor. Kumandanın ne zaman ana vatanını terk edeceğine dair bir bilgi ise bulunmuyor...

Okuyucu Yorumları