Sony'ye "Aileniz tehlike altında" tehdidi!

Sony'nin yaşadığı son hack olayında işler çirkinleşiyor: Hacker'lardan çalışanlara çok sert tehdit!

Hacker'lardan büyük tehdit!

Sony Pictures hack krizi giderek daha ciddi boyutlara doğru ulaşıyor. Son günlerde hacker'larla başı dertte olan Sony Pictures, belirli aralıklarla tehdit ediliyor, şirketin sosyal medya hesaplarının yanı sıra önemli dokümanları da internete sızdırılıyordu. Hatta bunlara son örnek olarak Sony Pictures'ın henüz vizyona girmeyen Annie isimli filminin de bilgileri sızdırılmıştı. Ancak olay gittikçe ciddileşiyor. Hacker grubunun başında olduğu söylenen kişi, son yayınladığı mesajla Sony çalışanlarını açık açık tehdit etti.

Sony'nin eline geçen son mesaj, "aileniz tehlike altında olacaktır" şeklinde. Evet, kendilerine Guardians of Peace, yani Barışın Koruyucuları diyen bir hacker grubu tarafından başı dertte olan Sony'ye gelen son mesaj bu şekilde. Grubun tepesindeki kişiden gönderilen mektupta, Sony Pictures'e başlatılan saldırının yalnızca bir başlangıç olduğu ve eğer istekleri yerine getirilmezse bu olayın daha fazla büyüyeceği belirtiliyor.

Mektubun sonuna doğru açık açık Sony çalışanlarının ailelerini de tehdit eden "Barışın Koruyucuları", yapacaklarının önünde kimsenin duramayacağını belirtmeyi de ihmal etmemiş. Öte yandan FBI konuyla ilgili geniş bir soruşturma başlatmış durumda.

Okuyucu Yorumları