Sony Teknolojisi ile Roland Garros'ta Tavizsiz 4K!

Sony teknolojisi ile Roland Garros'ta tavizsiz 4K prodüksiyon imkanı.

Tavizsiz 4K prodüksiyon

Dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri yaşanırken tenis severler, Sony teknolojisi ile yakalanan olağanüstü 4K görüntülerde netliğin keyfini çıkarabiliyor. France Télévisions bir kez daha Philippe-Chatrier merkez kortundan 4K, HDR ve HD olarak eş zamanlı prodüksiyon sunmak üzere Sony'nin beğenilen HDC-4300 sistem kameralarını canlı yayında kullanıyor. Video-Plus kiralama tesisi tarafındansağlanan, Sony'nin yeni 4K canlı prodüksiyon sunucusu PWS-4500 de FranceTélévisions'un 4K ISO kayıt altyapısında kullanılıyor. CANAL+ ve Eurosport aboneleri tarafından izlenebilecek 4K yayın akışı, Avrupa genelinde tenis tutkunlarına tavizsiz bir deneyim yaşatacak.

Sony Teknolojisi ile Roland Garros'ta Tavizsiz 4K!

Gearhouse France hizmet tesisi, "Kortun Yanlarından" gelişmiş çekim sunmak için, Genitech kiralama şirketi ile birlikte çalıştı. Bir kez daha Sony'nin oldukça dinamik "güneşli" ortamlardaki üstün çalışmasından memnun kaldığı BRC-H800 robotik kameraları ile birlikte RM-IP500 uzaktan kumandayı seçti. Gözetimsiz çalışma için tasarlanan BRC-H800, kompakt ama güçlü bir PTZ robotik kameradır ve ulaşılması zor konumlarda görüntü yakalamak üzere diğer yayın kameralarını tamamlamak için idealdir.

Eurosport, Fransa Açık için özel olarak "Eurosport 4K" adında yeni bir 4K kanal başlattı. Merkez korttan 4K yayın yapan Eurosport 4K, Sky Q ve Virgin TV üzerinden Birleşik Krallık'ta ve ayrıca Fransa'da (CANAL+), Almanya'da (HD+) ve İspanya'da (Orange) yayın yapıyor. Avrupa'nın en büyük Grand Slam turnuvası, 10 Haziran 2018'e kadar devam edecek.

Okuyucu Yorumları