Sony, X Serisi 4K HDR Akıllı TV'lerini Genişletiyor

Sony, 4K HDR özelliğine sahip X Serisi akıllı televizyonlar ailesini yeni modellerle genişletiyor...

Sony'den yeni 4K HDR canavarları!

Sony, televizyon teknolojisinde öncü markalar arasında yer alıyor, bunu hepimiz biliyoruz. Şirket, gerçekleştirdiği yeni bir etkinlikte bu konudaki bilgi ve birikimini aktardığı yeni televizyon ailesini tanıttı. 4K HDR performansını sunan yeni televizyonlar, X1 Extreme işlemciyle güçlendirilmiş. Böylece eski işlemciye oranla donanım anlamında daha güçlü bir seri karşımıza çıkıyor.

Sony, yaptığı tanıtımda ayrıca Slim Backlight Drive+ ve X-tended Dynamic Range Pro teknolojileri hakkında da bilgi verdi. Bu yeni teknolojilerle birlilte daha iyi bir kontrast, daha parlak bir görüntü ve renk ile derinlik elde edildiğini söyleyen Sony uzmanları, yine bu teknolojilerden X serisinde yararlandıklarının altını çizdi.

Sony, X Serisi 4K HDR Akıllı TV'lerini Genişletiyor

Sony'nin yeni X serisi Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor. Smart, yani akıllı özelliklerle kullanıcılara bu yöndeki beklentileri sunacak olan yeni televizyonlar, Netflix, Google Play Store ve YouTube gibi mecraları elbette içeriyor.

Sony 65 ve 55 inç X9500E ile 49 inç X7002E modeli 20 Haziran'da piyasaya sunulacakken bu modellerin fiyatları açıklanmış değil. 43 inç boyutlu X7002E, X9300E, X900E ve X8200E ise şu an satın alınabilir durumda. 65 ve 55 inç boyutlarda X7500E ve X7002E serisi ise yakında piyasaya sunulacak.

Okuyucu Yorumları