Sony Xperia 1 V'in nasıl görüneceğini, bu video sayesinde öğrenmiş olabiliriz

Sony Xperia 1 V'e ait olduğu iddia edilen resmi olmayan bir video, telefonu tüm açılardan görmemizi sağlıyor.

Sony Xperia 1 V videoda ortaya çıktı

Sony Xperia 1 V'yi bu yılın bir noktasında görmeyi bekliyoruz ve OnLeaks tarafından çevrimiçi olarak yayınlanan resmi olmayan görüntüler, bu amiral gemisi akıllı telefonun tasarım estetiği ve renk seçenekleri açısından neler bekleyebileceğimiz konusunda bize iyi bir fikir veriyor.

Bir kısmı henüz onaylanmamış olsa da, telefon hakkında bir dizi teknik özellik de sızdı. 6,5 inç ekran, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 16GB RAM ve 5.000 mAh pil sızan bilgilerden bazıları.

Ön ve arka kameralara gelince, telefonda ön tarafta 12MP selfie kamerası ve arka tarafta üçlü lens 48MP+12MP+12MP kamera olabileceği söyleniyor. Bu yılki telefonun tasarımı 2022'de gördüğümüze benziyor, ancak kamera flaşı biraz daha düzgün bir görünüm için kamera çıkıntısına taşınmış. Hala bir kulaklık girişi ve gömülü parmak izi sensörüne sahip bir güç düğmesi var.

Sony Xperia amiral gemisi telefonlar birkaç yıldır aynı tasarıma sahip ve eğer bu sızıntılar gerçekse, Sony 2023’te de bu gidişatı değiştirmeyecek gibi görünüyor.

Peki satışlarının sınırlı olması neden? Bu özel Sony Xperia serisi her zaman nispeten pahalı oldu ve genellikle küçük dezavantajlara sahip. Sony Xperia 1 IV söz konusu olduğunda, entegre parmak izi okuyucusundan pek etkilenmedik. Bu noktaya kadar Sony Xperia 1 V hakkında duyduklarımıza göre, bir kez daha mükemmel bir ekran ve kamera kurulumuna sahip akıllı bir telefon alacağız. Bu yüzden Sony'nin fiyatı da biraz düşürmeyi başaracağını umuyoruz.