Sony'nin sıradaki amiral gemisi Xperia 1 V'in ilk görüntüsü internette ortaya çıktı

Sony'nin bir sonraki amiral gemisi telefonu olması beklenen Xperia 1 V'e ait olduğu iddia edilen ilk fotoğraf internete sızdırıldı.

Sony Xperia 1 V'in ilk fotoğrafı internete sızdırıldı

Sony'nim bir sonraki amiral gemisi telefonun Xperia 1 V olması bekleniyor. Ve bu cephede şimdiye kadar sessizlik hüküm sürmüş olsa da, cihazın üzerinde çalışıldığından neredeyse eminiz. ve şimdi ortaya çıkan yeni bir görüntü, telefonun arkasını gösteriyor gibi görünüyor.

Android Authority aracılığıyla bildirildiği üzere bu görüntü, Weibo'daki sızıntı kaynağı ZackBuks tarafından paylaşıldı. ZackBuks, ana ve ultra geniş kameraların Sony Xperia 1 IV'tekilerden farklı göründüğünü belirtirken, bu görüntünün doğru olup olmadığını bilmediğini de sözlerine ekliyor. Yani, şimdilik sızıntılara sızıntı kaynağı bile şüphe ile yaklaşıyor.

Muhtemelen potansiyel olarak olumlu tek değişiklik lensler olmayacak. Kamera düzeni bu sefer tüm sensörleri içeriyor ve bazıları dışında durmak yerine daha düzgün bir görünüm yaratıyor.

Ancak bu, Sony Xperia 1 IV'te bulunan RGB IR sensörü ve ToF sensörünün çıkarılmasıyla sağlanmış olabilir. Bunlardan ilki, doğru beyaz dengesi ayarlamalarını sağlarken, ikincisi, derinlik ve mesafeyi belirlemek için kullanılıyor.

ZackBuks, telefonun AI odak izleme teknolojisinin, ToF sensöründen vazgeçmek için yeterince iyi olması gerektiğini, ancak RGB IR sensörünün olmaması konusunda böyle bir güvence olmadığını belirtiyor.

Ayrıca, kamera bloğunda mikrofon deliği gibi görünen bir nokta sebebiyle, yeni bir ek yapılmış gibi görünüyor. Daha önce Sony Xperia Pro-I'de yer alan bu nokta, net konuşma kaydı için tasarlanmıştı ancak yine aynı özelliği sunup sunmayacağı belli değil.