Sony Xperia G: Bir Xperia daha sızdı!

Samsung'un Galaxy'lerinden sonra, Sony'nin Xperia'laraı da yağmur gibi yağmaya devam ediyor!

Bir Xperia daha sızdı!

Geçtiğimiz günlerde Sony'nin ismi bilinmeyen bir cebinin benchmark sonuçları haberlere yansımış ve bu cep, özellikleri itibariyle Motorola'nın yeni cebi Moto G'yi andırmıştı. Üzerinden çok geçmedi ki, Sony'nin "Xperia G" adını verdiği yeni cebi sızıntıya uğradı. MWC 2014 veya sonrasında tanıtılacağına inandığımız Xperia G, tıpkı Moto G gibi orta segmente hitap edecek.

Son zamanlarda ünlü cep telefonu üreticileri, yeni cepleriyle karşımıza çok benzer isimlerle çıkar oldular. iPhone 5S, Galaxy S5, Xperia Z2, One 2, G2, Moto G ve şimdi de Xperia G... Daha önce sızan benchmark sonuçlarına göre dört çekirdekli 1.4 GHz Snapdragon 400 işlemciye ve 1.280 x 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olduğu ortaya çıkan Sony'nin yeni cebinini diğer detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Gelen yeni bilgilere göre Xperia G adını alacak olan cep, 4.8 inç ekrana, 8 megapiksel kameraya, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahip olacak. Cepte ayrıca 4G LTE desteği de bulunacak.

Diğer yandan Sony'nin, amiral gemisi Xperia'larından aşina olduğumuz su geçirmezlik özelliğini bu cebinde kullanmadığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Okuyucu Yorumları