Sony Xperia L3 Görsel ve Özellikleriyle Sızdı!

Sony, Mobil Dünya Kongresi'nde Sony Xperia L3 ile giriş segmentine özel bir akıllı telefon tanıtacak gibi. Telefonun fotoğrafları ortaya çıktı.

Sony Xperia L3 mü geliyor?

Sony'nin Mobil Dünya Kongresi'nde sahne alması bekleniyor. Yeni telefonlarıyla karşımıza çıkacak olan Japon devi, giriş segmentine özel bir model üzerinde çalışıyor. WinFuture tarafından ortaya çıkartılan görsellere göre bu telefonun Sony Xperia L3 olacağına inanılıyor. Anlaşılan Sony, bu sene de tasarımla fanlarını pek şaşırtamayacak.

Görsel örneklerine göre yeni nesil akıllı telefonlardan uzak tasarım anlayışını sürdürecek olan Sony, Xperia L3 ile giriş seviyesini odaklamış gibi görünüyor. Sızıntılara göre 5.7 inç boyutunda bir ekranın sahibi olacak olan Sony Xperia L3, kalın ekran çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Ekran çözünürlüğünün 720x1440 piksel olacağı telefonda, USB-C portu ve 3.5 mm kulaklık girişi yer alacak.

Sony Xperia L3 Görsel ve Özellikleriyle Sızdı!

Telefonun ön yüzündeki tek kamera 8MP, arka yüzdeki kameralar ise 13 MP ve 2 MP olarak bilinirken, telefonun 3 GB RAM ve 32 GB depolama kapasitesine sahip olması bekleniyor. 3300 mAh kapasitesindeki bataryasıyla tam gün şarj problemi yaşatmayacak gibi görünen telefon, Android 8.1 işletim sistemiyle gelecek. Muhtemelen sonradan Android 9.0 desteği alacaktır diye düşünüyoruz.

Sony Xperia L3'ün fiyatı da sızmış durumda. Buna göre Sony Xperia L3 220 dolar fiyattan satılacak.

Sony'nin MWC 2019'da ayrıca Xperia XZ4 ve Xperia XA3 modellerini de tanıtması bekleniyor. Tüm bunları artık önümüzdeki hafta başlayacak olan MWC 2019'da öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları