Sony'nin Yeni PlayStation 4 Sürprizi Çok Yakında!

Sony, PlayStation 4 Slim almayı planlayanlar için, çok yakında yeni bir sürprizle karşımıza çıkabilir!

Sony'nin yeni PlayStation 4 sürprizi!

Çeşitli oyunlara veya yarışmalara bağlı özel sürümler haricinde, PlayStation konsollarının beyaz veya siyah dışında renklerde sunulduğunu pek göremiyoruz. Ancak görünene göre, eğer internet üzerinde gözükmeye başlayan altın PS4 Slim fotoğraflarının doğruluğu varsa, bu durum değişmek üzere.

Sony, henüz altın rengi 1TB Slim konsolu yayımlama planına dair bir duyuru yapmış değil ancak Reddit üzerinde bir Target çalışanı tarafından yayınlanan resim, en azından ABD'de bu ürünün çok uzakta olmadığını gösterir gibi gözüküyor.

Reddit yazarına göre konsol, 9 Haziran kadar erken bir tarihte, Sony'nin E3 basın açıklamasından sadece günler önce satışa sunulabilir. Bu durum da duyuru için pek geniş bir zaman aralığı bırakmıyor.

Tabii ki şu anda bir altın rengi PS4 kontrol kolu (diğer pek çok rengin yanı sıra) satın alınabiliyor ancak eş renkte bir konsola da sahip olmak, kesinlikle pek çok kişinin ilgisini çekecektir. Eğer fotoğraflar gerçekse, Sony'nin PS2'de olduğu gibi kollar ile eşleşen daha fazla konsol rengi sunma ihtimali bulunuyor olabilir.

PS4 Pro için farklı bir renk seçeneği bulunmaması bir miktar şaşırtıcı olsa da, Sony'nin iPhone 5C benzeri bir yaklaşım sergileyerek üst seviye donanım ile ilgilenmeyen kişiler için daha ucuz ve daha renkli seçenekler sunmayı planlıyor olması mümkün.

Henüz bu fotoğraflar doğrulanmış değil ve Sony, şimdilik bu söylenti hakkında yorum yapmamayı tercih ediyor...

Okuyucu Yorumları