Startpage'den "Anonim Görüntülüme" Özelliği

İnternetin "en özel arama motoru" olarak bilinen Startpage, bu unvanı hak ettiğini yeni "anonim görüntüleme" özelliği ile kanıtlıyor!

"Anonim görüntülüme" zamanı

Kullanıcıların mahremiyetini koruyan ve "internetin en özel arama motoru" olarak bilinen Startpage.com, yeni bir "Anonim Görüntüleme" özelliğini aktive etti. Yeni özellik, kullanıcıları zararlı internet sitelerine ve son kullanıcılar kapsamında anonim bir tampon olarak sunarak izlemeye karşı korumayı başarıyor.

Çoğu kullanıcı, tarama geçmişlerinin yanı sıra çerezlerin depolanmasını engelleyen Google Chrome ve diğer tarayıcıların "gizli modu"ndan haberdar. Ancak, "sıradan" gizli mod; kullanıcılara, web davranışlarını izleyen, kaydeden ve satan web sitelerinden gerçek anlamda koruma sağlamıyor. "Anonim Görünüm" mimarisi ise gerçek bir koruma profili oluşturuyor. Kullanıcı; arama sonuçlarında görünen "Anonim Görünüm" bağlantısını tıkladığında, Startpage.com web sitesine yönleniyor, sayfa yükleniyor ve görüntüleme gerçekleşiyor.

Startpage.com'daki her arama sonucunun sağında ücretsiz bir Anonim Görünüm bağlantısı mevcut. Bu, kullanıcıların gizliliklerini korurken istedikleri web sitelerini ziyaret etmelerini inanılmaz derecede kolaylaştırıyor. Şirketin CEO'su Robert Beens, bu yeni özellik hakkında pek çok bilgi paylaştı. Startpage.com CEO'su Robert Beens, "Ciddi anlamda kişisel verilerin korunmasını kolaylaştıyoruz. Anonim Görünüm, herhangi bir arama motoru için kullanımı kolay ve benzersiz yetenekler içeriyor. İzleme ve profil oluşturma olmadan dünyanın en iyi arama sonuçlarını sunmaya devam etmeyi amaçlıyoruz. Yeni tasarımımız ve daha hızlı sonuçlarımızla birlikte yeni özelliklerimizle gurur duyuyoruz. İnsanların mahremiyetlerini koruyarak, yeni çevrimiçi araçlar geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları