Stranger Things 4. Sezon Hakkında 10 Milyondan Fazla Tweet!

Stranger Things 4. Sezon hakkında 19 milyondan fazla Tweet atıldı: Kate Bush'un efsane şarkısı için ise 600 bin tweet.

Stranger Things 4. sezon twitter'ı bombaladı!

Büyük heyecan yine başlıyor. Dizi tutkunları, Stranger Things’de bundan sonra ne olacağını Twitter’da konuşuyor, yeni sezonda Vecna’nın lanetini hangi şarkıların kıracağının tahminlerini de Twitter’da yapıyor. ABD’den yapılan tahminlerde ilk iki sırada BTS ve Taylor Swift var. Ve tabii ki geri dönüş yapan Kate Bush.

Birkaç hafta önceki Stranger Things kabuslarından henüz kurtulamamıştık. Kate Bush’un efsane şarkısı da kulaklarınızda sürekli dönüyor hala eminiz. Şimdi de, 4. sezonun ikinci kısmı geldi. 4. Sezon 1. Bölümün lansmanından bu yana, fenomen sizi hakkında dünya çapında 19 milyonun üzerinde Tweet atıldı. Twitter, atılan bu tweetleri analiz etti:

• Stranger Love: İnsanlar en sevdikleri çiftlere karşı da güçlü hisler beslerler. Twitter’da en popüler çift ise Twitter’da Lucas ve Max. Ardından Hopper ve Joyce (#2) sonra da Jonathan ve Nancy (#3) geliyor.

• Steve Takımı: Steve, hakkında en çok tweet atılan dizi karakteri oldu. Onu en yakından takip edenler ise Eddie Munson (#2), Max (#3), Robin (#4) ve Eleven (#5).Steve hakkında Jonathan'dan çok daha fazla Tweet atıldı! Twitter'da çok sıkı bir bir Steve Team (Steve’in ekibi) var gibi görünüyor.

• It's Comeback Time: Kate Bush'un ikonik şarkısı “Running Up That Hill” yıllar sonra diziyle birlikte yine çok popüler. Max onu Vecna'nın lanetini kırmak için kullandığından beri şarkı hakkında yaklaşık 600 bin Tweet atıldı.

• Vecna'nın lanetini kırmak: Hayranları, dizide hangi sanatçıların onları Vecna'nın lanetinden kurtaracağını da konuşuyorlar. ABD'de ilk 5 isim şöyle BTS (#1), Taylor Swift (#2), Tomorrow x Together (#3), Niall Horan (#4) ve Loona (#5).

• Peki Sırada Ne Var?: İnsanlar heyecanla tahminlerini Tweetliyor - işte en çok Retweetlenenler: