TCL MOVETIME Smartwatch ve Display Satışta!

TCL MOVEBAND Display ve TCL MOVETIME Smartwatch Türkiye'de satışa sunuldu.

Günlük hayatınızına yeni asistanlar

TCL MOVE giyilebilir teknoloji serisine en son eklenen TCL MOVEBAND Display ve TCL MOVETIME Smartwatch, şıklığından ödün vermeden sağlıklı ve aktif bir hayat yaşamak isteyenler için Türkiye'de satışa sunuldu.

Aktivitelerinizi MOVEBAND Display ile takip edin

Aktivitelerinizi MOVEBAND Display ile takip edin

Aktivite takip cihazından çok daha fazlası olan MOVEBAND Display, sağlıklı bir günlük yaşam tarzı için kişisel asistanınız olarak öne çıkıyor. Yüksek performanslı hareket detektörü faaliyetlerinizi izliyor ve her adımınızı hesaplıyor. Böylece MOVEBAND Display ile aktif yaşam tarzınızı kolayca denetleyebilir, sizi heyecanlandıracak ve sınırlarınızı aşmanızı sağlayacak hedefleri belirleyebilirsiniz. MOVEBAND Display, ne kadar kalori yaktığınızı izliyor, kendinizi ödüllendirmeniz için size mükemmel bir neden sunuyor ve bir sonraki antrenmanınızda daha hızlı ve azimli olmanız için gereken motivasyonu sağlıyor. MOVEBAND Display ayrıca uyku düzeninizi izliyor ve derin uyku döngünüzle ilgili veriler sunuyor. Artık sizi gün boyu zinde tutan ve geceleri de daha iyi uyumanızı sağlayan aktivite ile endorfin arasındaki bağlantıyı keşfedebilirsiniz. MOVEBAND Display akıllı telefonunuzla eşleştirildiğinde, gelen SMS mesajlarını, e-postaları ve sesli çağrıları bileğinize bir titreşim ile bildiriyor; simgeleri ve sonuçları da ekranda gösteriyor. Bu da egzersiz yaparken bile dünyayla temasınızı kesmeyeceğiniz anlamına geliyor. Şıklığıyla göz kamaştıran MOVEBAND Display sade, siyah kauçuk bilek bandıyla geliyor ve IP66'ya kadar toz ve su geçirmezlik özellikleriyle öne çıkıyor. 45mAh pil kapasitesi ile 1,5 saatlik tam şarjdan sonra beş gün dayanan etkinlik süresi sağlıyor.

Günlük hayatınızın akıllı yoldaşı

Günlük hayatınızın akıllı yoldaşı

Eşleştirilmiş bir akıllı telefonun yerleşik hareket kontrolünün yanı sıra çağrıları ve mesajları takip edebilmenizi, zindeliğinizi, kalp atış hızınızı ve uyku durumunuzu denetleyebilmenizi sağlayan MOVETIME Smartwatch, yaşamınızı daha kolay hale getirmenize yardımcı oluyor. Üstün İtalyan tasarımı;1.4 inçlik AMOLED dokunmatik ekranı ve farklı deri bileklikleri ile öne çıkıyor. MOVETIME Smartwatch ile; SMS mesajlarınız, e-postalarınız ve sesli çağrılarınıza doğrudan bileğiniz üzerinden ulaşabilir ve iletişimden hiç uzak kalmazsınız. Böylece ne ile meşgul olursanız olun, bağlantıda kalırsınız. Hareket detektörü, sağlık hedeflerinize ulaşmanız için fiziksel zindeliğinizi de izliyor. MOVETIME Smartwatch'ı, adımlarınızı ve spor etkinliklerini denetlemek ile gün boyu kalori saymak için kullanın! Aktif yaşam biçiminizi kolayca analiz edebilmeniz; çabalarınıza motivasyonu da ekler ve zindelik hedeflerinize daha hızlı ulaşabilmenizi sağlar. MOVETIME Smartwatch, kullanımı kolay hareket kontrolü işleviyle eğlenceli bir şekilde çoklu görev yapmanıza da yardımcı oluyor. En son teknoloji ürünü MOVETIME Smartwatch'ı akıllı telefonunuza bağladıktan sonra müzik çalabilir ve basit bir bilek hareketiyle fotoğraf çekebilirsiniz.

TCL Movetime Smartwatch MT10G 799 TL, TCL Moveband Display MB20G 179 TL önerilen satış fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları