Tek kumanda ile tüm cihazlar kontrolünüzde

Samsung'un yeni IR Blaster'ı ve akıllı dokunmatik kumandası, ev keyfinizi katlayacak!

Tek kumanda yeterli

Samsung Electronics, Smart TV'de sunduğu kullanıcı deneyimine IR Blaster ile bir yenisini daha ekliyor. IR Blaster sayesinde kullanıcılar, Smart TV'ye bağlı harici aygıtları artık ses ve hareketle kontrol edecekler. Akıllı dokunmatik kumanda ise kullanıcılara hızlı ve rahat bir kullanım sunmanın yanında birçok cihazı tek bir kumanda ile kontrol etme imkanı sunuyor.

Samsung Electronics, Smart TV alanında gerçekleştirdiği yeniliklere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. IR Blaster ile Smart TV'ye bağlı uydu alıcıları ve ses sistemlerini, ses ve hareketle kontrol etme fırsatı sunan Samsung, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Samsung, kullanıcılarına birçok cihazı tek kumanda ile kontrol edebilecekleri bir "evrensel kumanda" sunarak sektörde fark yaratıyor.

Samsung "Evrensel Kumanda" ile hayata değer katıyor

Samsung'un yeni nesil Smart TV modelleri ES7000 ve ES8000 ile ücretsiz olarak çalışan IR Blaster'ı, akıllı dokunmatik kumanda ile eşleştirme işlemi oldukça pratik ve basit. Samsung Smart TV, IR Blaster ve akıllı dokunmatik kumandayı kolaylıkla ve otomatik olarak birbirine tanımlama özelliğine sahip. Kullanıcıların Smart TV keyfine keyif katacak olan akıllı dokunmatik kumanda ise kolay kurulumuyla Samsung kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak.

Okuyucu Yorumları