Telefon hattını ve ADSL'yi ayırmanın yolu!

ADSL internetinizi telefon hattınızdan ayırmak istiyorsanız, aradığınız şey tam da burada!

Sabit ücretten bezenlere!

Türkiye'de internet kullanıcı sayısının artmasıyla telefonsuz internet uygulaması yaygınlaşırken alternatif telekom operatörü Millenicom, Sade Doping Hizmeti sayesinde internet hizmetini telefon hattından ayırıyor. Kullanıcılara daha uygun şartlarda abonelik imkanı sunuyor.

Telefonsuz internet kullanımı ülkemizde gün geçtikçe yaygınlaşırken, Millenicom müşterilerine Sade Doping Hizmeti ile kullanılmayan telefona sabit ücret ödeme derdi olmadan internetten yararlanabilme imkanı sunuyor.

Millenicom bünyesinde hizmet veren Doping İnternet'in sunduğu her ihtiyaca uygun Doping paketleri sayesinde internete girmek için telefon bağlatma zorunluluğu ve sabit ücret ödemek tarih oldu. Doping internet'in müşterilerine sunduğu Sade Doping sayesinde internet kullanıcıları artık sadece internet ücretini ödeyecek. Kullanılmasa dahi sadece internete girebilmek için her ay telefona ödenen sabit ücreti sona erdiren bu yeni uygulama sayesinde kullanıcılar internetin keyfini özgürce sürebilecek.

Sade Doping'e geçmek ise çok kolay. Sade Doping onayınız sonrasında başvurunuz gerçekleşiyor, altyapınız aktifleşiyor, var olan aboneliğiniz Doping değilse iptal ediliyor ve sizin seçtiğiniz Sade Doping paketi aktif hale getiriliyor.

Sade Doping kampanyaları kullanıcıları için uygun fiyatlar sunmakta; 8Mb'ye kadar sınırsız 24 ay 54,99 TL, 8Mb'ye kadar 12 GB'te kadar 24 ay 47,99 TL olarak ücretlendirilmiş.

Konuyla ilgili daha geniş bilgi almak isteyenler www.sadedoping.com adresinden ve Doping ADSL hizmet hattı 0 850 333 0 333'den bilgi alabilirler.

Okuyucu Yorumları