Telekom sektöründe dijital değişim rüzgârı esiyor

Dünyayı "dijital operatör" kavramı ile tanıştıran Turkcell Barcelona'da büyük bir çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

GSMA'de Türk damgası!

Turkcell Mobil Dünya Kongresi 2019'da ne yaptı? Ayrıntılar burada!

Dünyanın ilk Dijital Operatörü Turkcell, geçen yıl telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi'nde duyurduğu dijital ihracat hamlesinde kat edilen büyük mesafeyi, bu yıl yine aynı buluşmada paylaşmaya hazırlanıyor. 25-28 Şubat tarihlerinde Barselona'da gerçekleşecek etkinlikte Turkcell/Lifecell standı, fuarın en yenilikçi ve kendi teknolojilerini geliştiren şirketlere ayrılan Innovation City 4. Salon'da yer alıyor. Lifecell standında sunduğu servislerin yanı sıra Türkiye'de geliştirilen en yeni dijital çözüm ve servisler de tanıtılıyor.

Grup şirketlerinden Lifecell ile 2018'deki Mobil Dünya Kongresi'nde 'dijital ihracat'ı hedef olarak belirleyen Turkcell, bir yıl içinde önemli adımlar attı. Bu yıl Mobil Dünya Kongresi'ne çıkarma yapmaya hazırlanan şirket, Lifecell/Turkcell standında son bir yıldaki başarı hikayesini anlatacak.

Lifecell'in 1440 stratejisini dünyada ilk uygulayan operatör olan Turkcell, son üç yıldır dünyanın en hızlı büyüyen operatörü olmayı başardı. Turkcell Grubu 2018 yılını hedefleri aşan bir performansla tamamlayarak, 24 aylık gelirini %49, 36 aylık gelirini ise %66,7 artırdı.

Mobil Dünya Kongresi'nin en etkileyici standı

Mobil Dünya Kongresi'nin en etkileyici standı
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Dünyanın en kısa vizyonuna sahip şirketiz: DO. Dijital Operatör. Yine dünyanın en kısa stratejisini uyguluyoruz: 1440. Yani müşterilerimize Dijital Operatör vizyonu ile en iyi deneyimi sağlayan dijital servisler sunmayı, 1440 stratejisi ile de günün her anında onların yanında olmayı hedefliyoruz. Son bir yıldır Lifecell bu vizyon ve stratejiyi tüm dünyada ihtiyaç duyan operatörlere taşıyor" dedi.

Geçtiğimiz yıl ziyaretçilerini, Mobil Dünya Kongresi'nin en etkileyici standlarından birisinde ağırlayan Turkcell/Lifecell bu yıl çıtayı bir basamak daha yukarı çıkartıyor. Turkcell/Lifecell fuarın en yenilikçi ve kendi teknolojilerini geliştiren şirketlerine ayrılan Innovation City 4. Salon'daki büyük standıyla yerini aldı. Geleceğin teknolojilerinin tanıtıldığı Mobil Dünya Kongresi'nde Turkcell mühendislerince geliştirilen BiP, fizy, TV+, Lifebox, Dergilik, Kopilot ve Yaani gibi dijital servisler katılımcılarının beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için: www.DigitalOperator1440.com